Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим він у тебе в кєнтах, що ти здатен обісрати одноклубника заради труби "скіріка"??? Не обдумано... Всьо, вже обідив... Я там знаю шо в тебе за прямоток і як він звучить?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим власник сірка реальний конрад всьо обдумано вже давно ! ! ! я нікого необсираю а порівнюю речі в даному випадку це прямоток Додано через 16 хвилин не плач мама купить тобі піковіт :grin: Додано через 16 хвилин шоб знав прямоток рульний і звучить афігітільно.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Pol на Любінскій. Півгодини мені сигналив - а я стояв і карлякав по телефону і не розумів шо то мені.... Мені соромно і я посипаю голову попелом.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нє ну ти реально жжош, ржу немогу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я як четаютвої пости то зі сміху чуть з стільчика непадаю, та відстань ти вже нарешті від дитини з тою трубою!!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Ця тема не про мій прямоток, створіть тему і там обговорюйте, а ще вам треба створити тему де б ви один одного бакланили. той і видно!!! то тревел, тому скіроко вже мотор зробили???
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим просто бачив Піонера Пассат на Наливайка хв 10 тому, за кермом мабуть гонщик-батько був.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим я так думаю шо моя машина тобі не від фафакала бо новий власник ще незвик до такого.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим так, але надіюсь ненадовго а шо мені запропонує ВВ клуб, щоб невтратити такого ціного учасника клубу (може права адміна на весь форум?)