Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Travel замічений 9 січня біля заправки ЛукОйл (цибуля з олією) на оглядинах червоної БМВ 3 серії з двиглом 1,8 і....:?:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа Фа Саса вчора 20.15 перехрестя городоцька+виговського біля мото заводу.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим напевно ти мав на увазі виговського - городоцька.... П.С. коли заїдеш за дисками?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим :-D:-D:-D Я! Батьки в мене звідти, то я там канікули проводив. Фа-фа Сірку світло зеленому з нашою наліпкою, і якоюсь аерографією на боках в Долині півтора тижня тому. Це хто такий? Видно хтось з наших продав туда тачку, бо хлопака не посигналив мені, навіть не привітався аварійкою... :roll:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Чувака звати Андрій, він автомаляр з Долини. Зелений сірко - це машина нашого Спліна. Не впізнав ?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим :grin: Ясно... Приємно побачити брата-Сірка. Я уздрів його ше метрів за 400 - аж серце зігрілось. Обігнав, фафакав. Тілько наліпка наша вже троха зідрана - непорядок.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Якщо все буде ок, то весною в Долині деколи буде появлятися 2 сірка. В Долину на шустрій машині одне задоволення їздити, але лишень до Стрия... Того сірка з малюнком на корпусі бачив на Тургенєва, він відрізнявся тим що дуже перегазовував на світлофорі (напевне хотів потягатися з тою марщтруткою в якій я сидів:smile
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Там вже є 2 Андрійовий і Остаповий. Ага. Мало не забув. Там ще є третій. Ралійний. Але точно не пам'ятаю, чи то Долина чи то Калуш Додано через 1 хвилину прошу вибачення за офтоп - наразі нема часу переносити.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Сплін і Остап брали в мене дві наклейки в один день. Ще із самого першого тиражу, тому не дивно, що наклейка обдерта. До речі, в того Андрія і клубна карта є, так що можна йому фафакати, він про клуб вкурсі Фафа сьогодні Борману (якщо не помиляюся) на Пекарській. Білий тюнений гольф трійка. Блим блим біля Податкової чорному Коррадо із металевою решіткою радіатора