Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим блим блим Тополю задніми стопами сьогодні в 9:30 на залізняка - я якраз виїзджав мах мах Коту Сані - ну ти вкурсі )
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Zhori вчора 01:20 (точніше сьогодні) біля МакДональдсу на Володимира Великого, коли ти проти шерсті виїжджав ...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа, Мартіні. :-D Дєфочок катаєм в неділю та ше і зранку самого... :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим блим Тополь, ти фафакай акуратніше наступного разу, ато чуть з вікна не випав, так мені махав
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим А то! Кругом одні відра - бехи, тайоти, мацди і проча хня - а тут назустріч фольц та ше і корадо та ше і жо-60! Блаженна радість обуяла мене і не стримався я од сліз радості! :-D Додано через 1 хвилину То тим хто відвідує службу Божу в церві, віруючим і добропорядним фольцвагеновським християнинам (як ми з братом во вірі Тревелом). А не - хто з дівками гасає в час літургії. :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим-блим білій Сиротині на кільці VWеликого-Кульпарківська сьогодні в 9:30 з клубною наклейкою. Сірку - 5 балів! Дуже гарно дивиться! 8) Всі машини рядом біля нього виглядали як поганки. :-D Фа-фа срібній венто або джетті (не встиг роздивитися...) з наклейкою клубу біля південного кілька днів тому. Опустив шкло, поговорили з чуваком, сказав що душею з клубом, але на форумі не сидить, бо проблеми з нетом. :roll:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Виходжу я вчора з "місць засідання студентів", взагалі без настрою. Побачив, як навпроти проїжжає Коррадо... Ж-60... Та щей жовта! З поміж інших машин як супер-спорт кар виглядає, аж настрій піднявся! Дякую друже Тополь, що підняв настрій! Додано через 39 секунд Блим-блим синьому жучку 8881, вчора початок личаківської
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Мартіні в неділю 18:00 на площі Галицькій Ти повертав на Пекарську!!!:-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фаб Тополь, я тебе вже майже догнав, але ти різко перед автобусом звернув з кільця Кульпарківської направо у двори а мені нажаль туди не треба було.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим-блим! :-D То я думаю що щось мені незатишно їхалось, ніби хтось в шию дихав... :-D До речі, певно таки троха той автобус підрізав... Ну, але шо робити, спереді якась лада мене не пускала, то в ту шпарину вліз...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим хто з ранку встає тому не тільки Бог дає Додано через 11 хвилин фа-фа темносиньому Гольфу-універсалу на Крушельницької з кількома білими буквами (здається www.vol) на задньому склі
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим як шо то той гольф про який я думаю то машина шої бухгалтерки і ше недавно наклейка була ціна. Нєпарядок, ісправім.