Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Тоже вчора бачив того гольфа біля 55 школи Фа факав але реакції ноль і поїхав дальше!!!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Містіка! Pioneer, сорі за офф, але в тебе в підписі фраза (Продаю),Viper 07р. - ти продаєш Dodge Viper?!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим-блим білому Скірокко з прямотоком біля Віденки вчора. Блим -блим тому ж Скіроко на початку Тургенева ;-)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Продаю Пасата, а Вайпер це мій двох колісний друг!!! Додано через 19 годин 26 хвилин Здоров Травелу і Пегасу на Кривчицях!!!:mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим блим моєму (колишньому) гольфіку на Кривоноса Багатий буде - не впізнав його. Їду дивлюся стоїть красавец чорний, багажнік заварений, кола широкі і наклейка клубна на склі. Думаю, наче такий не приїжджав на з"їзди. І тут розумію шо це ж Мартінімобіль v.1.0! Сам же його таким і зробив колись Прослезився... Це ж треба, наклейка вже півтора року їздить і ціла
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа сірій венті(хто такі???)по одинатцяітій на джерельній біля краківского Фа-фа пасату універсалу біля маг. сигнал о 12.30, сідала жіночка хоть машина походу пана Євгена фа-фа Манкі на липинского
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Бачив тебе, біг з якимось пакунком. :-D Дякую! Записка за стіклом... пріятно чорт забирай... всюди наші... :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Тополю на вул Шептициких 22 гарно припаркованому на тротуарі в 17:00 :grin: і фа-фа темно синьому Гольф 3 ГТ Універсал з клубною наклейкою на куті Федьковича-Бандери в 17:20 :grin:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим і блим-блим, блим-блим і фа-фа, фа-фа XFox'у (їхав з дівчиною) сьогодні в 19:30 на Зеленій від 6-ї школи до Водоканалу, але ноль на масу не впізнав мене це я ззаду блимав
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим народ у кого гольф 3, трохи тюнінгу було на ньому, заварений замок багажника як у Bormana, 3-х дверний, т-синій, або чорний, вчора біля мотозаводув 21,00-21-30 год. , на світлофорі збоку стояв. з клубу? Львівська реєстрація.