Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа Topol, 21,00 год. Лівандівка біля церкви, я невстиг мигнути бо думав якби світлофор проскочити щоб нестояти. но жовту WV невпізнати нереально.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим вчора фа фа Кіндеру на Кульпарківській 18,00 сьогодні фа фа машині бормана на підвальній 13.00
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Манкі-Дон Жуану на Крушельницької в оточенні 6 чи навіть більше дівчат!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Дивися, а як я з Манкі на зїзді на дівки їздив, то жодну не зачіпили. Мабуть пора мені на пенсію
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Ото фігня.... Блим-блим Павло Львів вчора на Володимира Великого на районі!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Манкі вчора о 18:48 на світлофорі (перехрестя Городоцька - пр. Чорновола) ;-) Манкі, крута наклейка в тебе " .ua " :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Тополь 15.00 біля "Кінескопа", їхав в тролейбусі після того як всі оцінили Кору, один з лапухів задав, ну просто, геніальне запитання: -як думаєш у неї кіко на спідометрі, 200 є? -та шо там, от у мого вуйка восьмьорка є...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим-блим аварійками Ростику сьогодні приблизно в 21:00 на трасі Миколаїв-Львів :-D Ростик, я гадав твій Б5 швидше їздить :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Та їздить, але напевно перегрів диски тормозні бо зі 130 як починаєш тормозити вібрують як дурні! Тому і не гнав! :???: Блим-блим! Додано через 1 хвилину Фа-фа Тополю біля 7-ого відділення на Городоцькій 11:50 десь!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ФА ФА ФАААА ФФФФФФФФФФФФАААААА Олександрі в п"ятницю на Городоцькій біля тюрми. Захоплено вантажила когось в багажник своєї Бори, навіть не звернула на мої сигнали уваги, коли я мимо неї в пробці проповзав
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа Сасі сьогодні в 19:10 на перехресті Левицького-Тершаківців. Трохи запізно тебе помітив але впізнав 8)