Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа. Польщен Додано через 18 хвилин Оу, кстаті фа-фа alien331 біля універу в 18-20. Синя тоніровка тебе видала
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ГГ, фа-фа Борман вул. Франка (01.04), приблизно 11.50. Шкода, що в іншу сторону їхав, бо я довго і нудно чекав на маршрутку...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа , вчора Тополю. То я не просив з дороги забиратись п.м. В тебе , тепер 16", чи 17" ?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа фа сьогодні Тополю на городоцькій на виъзді з метро. Я так розумію я тобы фафакав майже зразу після Пола.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа блим блим Тополю на протязі всього Володимира Вел. де ти подівся на кільці ? тиж в сторону ПІвденного ніби мав повертати але я тебе там обігнав і тебе потім за собою не побачив. Диски в живу виглядають інакше ніж на фотках однозначно.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа на Любінській світлий сірий 3-й гольф, 4-двері,нетонований о 18,40. год народ вибачайте всіх незнаю. і на зїзді його ще небачив. но на багажнику volkswagen.lviv.ua було!!!!!!!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим в мене тоновані вікна блим блим я якраз дівчині казав про бампера чорного кольору шо мені цікаво чого вони з заводу не помальовані, тебе впізнав по бровках на зїзді скоро побачиш, навіть поганяєшся якшо захочеш
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Тополь постійно зразу після кільця підступно звалює направо. DEMO ти не перший хто його губить в тому місці.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа васелю зі Стеку на Кадіку, біля Епіцентру (незнаю під яким ніком на форумі)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим То виходить я тебе підрізав мінімально біля цуму? То я думаю пасат знайомий...