Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа фа сьогодні: 1) Корадо чорне з ангельскими очками (стрийська+наукова) (супер вигляд) 2) Корадо чорне на левандівці 3) Бейлісу на науковій 4) Професору 2107 (цитадель) 5) Борману на Сахарова (напедно тебе настрашив вибач)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Сірій венті вчора, яка мене на перехресті Замарстинівської-Липинського без наліпки розпізнала І натижні Блим-блим чуваку на пасаті Б4 універсал, який з Зимної Води виїздив і безсовісно всіх об'їхав правим рядом
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа і тобі. Блін, їду собі нікого не рухаю і тут раптом якась Газелька моргає одною фарою. Думаю ну всьо якась фігня ззаду машини сталась, ну і деньки пішли бо день перед тим матшрутка мені бампер розпорола сцуко! А тут виявилось це Пол на тій Газелі їде і блимає, уууух а я вже було насторожився
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Та нічо, просто, скільки пам"ятаю, тобі яке місце не назви, ти питаєш "а як туда заїхати" І тут раптом Сихів Хоть виїхав нормально звідти?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Я трошки не орієнтуюсь по назвах вулиць, а чечню знаю, виїхав тфу-тфу нормально Сорі не замітив, а ти в якому ряду стояв???
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ти зупинявся біля зупинки як вже їхати з базару, моя авто стояла при бардюрі за першим поворотом після зупинки, а сам я якраз недойшов до твоєї авто 10-15м, як ти поїхав, хотів привітатись