Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ну то капець... :-D Доки мона згадувати це? :mrgreen: Мля, ось куплю собі кепік з годрим написом VW!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам шановні зарас прийде злий Мартіні і похєрить ту тему Ця тема зовсім не для обговорень всяких штук тому перенесіть свої розмови скажемо у тему "давайте поговоримо" !
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ага я хотів вчора купити на Джеремія авто є в продажі класна кепка але 385 грн. я різко перехотів. а ще там брілочки притольні типу гольфики 85грн. і я опять приторчав.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам А нам там не цікаво! Там не серйозні дядьки пишуться, а коли ми ТУТ з"являємося, (хоч і в купальниках для кастингу для Кіндера, доречи тур№2 ти оголосиш вже топлесс:shock: ?) то складаємо враження діловитості:| .Ось я ще зараз на якусь там тему про карбюратори чи заміну мастила зайду порозмятися!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ОБАНА!! наш паря!!! нарешті тема шопінгу "шмаття" пішла! а там мій розмірчик є? а вони суто чоловічи чи можуть бути унісекс? підкинь адресочок шопа!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ооооо, тема від фафа пішла в сторону теми про білизну :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам це означає що ліфчик підходить і жінкам і чоловікам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а-бу-га-га ржунімагу
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам я йому вже тут розписав, навіщо приват, то ж не інтимне :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Вам шо нема чим зайнятися, ше один допис і я буду тикати кожному мінус!!!:evil: Ігор почисть будласка непотрібні пости!