Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа, блим-блим і мах рукою чорній Кораді з ангельськими фарами на Виговського! РокенРол?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Topol Бачив твою канарейку сьогодні близько 12-30 біля Техніки для бізнесу Диски зачьот!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-Фа Блим-Блим на кільці біля південого самому глухому і сліпому мемберу нашого клубу МАРКЕЛУ!!! Шеб трохи і я би тобі у вікно постукав я стояв в сусідньому ряді!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Сорі, браза...я спішив, по дорозі їв гамбургер, говорив по мобільному і розраховував траекторію як врулити на кольцо з лівого ряду шоб не стояти в пробці...кароч підвисола оператива і я тебе не замітив. Так шо і тобі ФаФА!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Чізбургери далебі смачніші якщо в макдрайві... :-D Фа-фа модній чорній Джетті з наклейкою тиждень тому біля виїзду на Винники, Личаківська.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа 13,15год червоний 4-х дв. гольф 3. на 700-річчя. з новою накленйкою.(не сайту) це хто?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа фа блим блим Travel-у біля сільської ради (с.Зимна Вода) поміняй лампочку: задній правий габарит ...