Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим стук-стук пальчиком по багажнику Полу біля Короля Данила 9-45 сьогодні 30.04.08р
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ФА. Кіт, ти носи з собою фонарік і чуть шо не роби мах-мах а роби блим-блим, бо в темноті мах-мах невидно! ;-)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим гг, брехня. Я махав тобі біля світлофора, ти ще такий сконцентрований був, ніби тещу віз ))))
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим я їхав в маршрудці, поїхав ставити музику у авто в цьому районі і роздуплив що забув документи дома.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фафа Манкі біля парку Костюшка годину тому Фафа Ігору на червоній кораді пів години тому
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Вибач, не помітив тебе, я напевно з дружиною їхав та ще й після роботи замаханий :-D Фа-фа постфактум! Додано через 3 хвилини хлоп-хлоп вухами! якраз на роботі був
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим блим блим тополю хвилин 15 тому ти зїзджав з сихівського моста і зразу через 5 хв на перехресті стрийська біля податкової
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Мах мах Topol"ю біля скрині десь около 5-ї, сидів за кермом такий замріяний