Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим-блим і фа-фа Zhori сьогодні в 17.00 Листопадового Чину - Устияновича. От і познайомились :-D. Цікаві в тебе поворотники в фарах
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим блим блим червоній корі Додано через 23 години 48 хвилин мах мах сьогодні десь в обід біля кінопалацу на театральній синій джеті з неклейкою, то хто?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Skil сьогодні о 15:55 біля Шевченківського райвідділу (вул.Ак.Кучера) :-D:-D:-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим блим блим тобі очима в дзеркало заднього виду тільки так я побачив ззаду наклейку і тоді впізнав
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим та я тебе також, я думав то інша кора а ти чого так скоро поїхав? я приїхав десь на 4 но машину постав дуже далеко...до траси 25 хв було топати, коли закінчилася кваліфікація я пішов за машиною шоб поближче поставити
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ФА-ФА Борману на Вагилевича біля 14-15 год, дав тобі змогу виїхати, впізнав по фотографіях, шкода не побачив капота.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-Фа супер-пупер глянцево-чорному та стильному VW Corrado в суботу в Івано-Франківську на вул. Данила Галицького. Найкраща машина в Франківську. Діфки в машині трохи голову не скрутили як побачили цей болід. P.S. А ще я суботу став ясновидячим. Їхав зранку з Львова до Франківська і перед Франківськом думав собі про те що в цьому місті колись були тільки два VW Scirocco, мій Mk2 і таємничий чорний Mk1 (про який мені розказував попередній власник мого рокко)... І що ви думаєте, через 2 хв. я бачу що з-за поворота вилітає чорний VW Scirocco Mk1!!! Я від подиву навіть блимнути не встиг...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа і тобі! Мені там біля базару акась нехороша людина притерлась до бампера зеленою машиною! Не бачив часом біля мене якоїсь зеленої машини? Підозрюю, що це була Тойота Яріс. Додано через 2 хвилини Дякую! Капот поки що звичайний стоїть. А я щось не пам"ятаю щоб мене пропускав Гольф такий як в тебе на аватарі :-D