Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа (Antoxa) 18.40 год на тереторії стоянки перед Арсеном, сьогодні. на Чорновола. слухай а занизити джету нехочеш?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим мах мах рукою Тополю на науковій 21:25 Додано через 10 годин 42 хвилини Вітаю з поверненням на Україну
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим вчора бачив на княгині ольги червону корадо, близько 19,30 год. тільки от мені невідомо № ВС....АР, це не Львів так? чи Львів? http://www.partner.dn.ua/sprav/number.html я так зрозумів що визначається по перших буквах. а що означають останні дві букви.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим теж її бачив тільки на Тролейбусній (бічна Володимира) і не вчора а десь тиждень тому фафакнув блимнув, реакції нуль крім витріщених очей якими на мене той водій дививвся
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим На червоній кораді їздить вже не Ігор, там чи то його брат, чи то сват. Він нас не знає мабуть, тому і очі витріщає. В Черлянах коли був, то бачу - о, машина знайома, підхожу ближче, а там якийсь тип сидить...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа фа сьогодні і мах мах руков. але в ответ великі здивовані очі. я його не знаю і він мене теж незнає! проїхав біля мене постояв біля мене і явно видно шо незнає.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Гарний ракурс взяв, щоправда, якби не заломлення переднього бамперу - виглядало би краще. А хто знає нового власника старої машини? Я знаю вже трьох попередніх власників і впевнений, що про машину знаю більше ніж теперішній
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа фа і сльоза покотилась, ледь розгледів шо то за чудо синьоватого кольору. А фарба так нічьо тримається.