Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа вчора в 18:50 під СофтСервом біля Роксу чорному Гольф 2 ВС4557АТ з клубною наклейкою на задньому склі і ковбойським капелюхом на задній полці! Ніколи ще не бачив на з'їздах. Хто би це міг бути? Або чий цей Гольф був колись?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Стопроцентів він... Мій старий номер...Тільки темносиній металік там... Хоча в хмуру погоду чорний.... Отой: http://www.volkswagen.lviv.ua/component/option,com_datsogallery/Itemid,20/func,detail/id,16/ Додано через 3 хвилини Фа-фа Брату Тревелу, разом розсікали з ним в паралелі по Антоновича, міряючись гучністю сабів... Транспортні засоби за нами тихо скрились в тінь, фольцвагени самі модні!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Дякую! Гольф мій, колись Тополя. На збори якось не випадає заїхати, все в роботі.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Не встиг ні фа-фа,ні блим-блим червоній Корі на Зеленій,як вона вискочила на зустрічну і полетіла як куля,обігнавши підряд машин 6.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим-блим Мартіні сьогодні ~14-15год біля лікарні в Стрию на об'їздній дорозі, щось я запізно зорієнтувався і толком впізнав вже у зеркалі заднього виду. Кліп-кліп очима червоному кабріку Олега М. 20 хв тому у фільмі "Любов зла" на Новому каналі :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим кліп-кліп Борману у Стрию. Побачив класного білого сердитого гольфа, який їде назустріч, задивився і навіть забув, що це Борман собі таке зробив і не встиг фафакнути Вживу капот виглядає взагалі зачотно. Ще по дорозі з Карпат був темний чи то гольф універсал, чи то пасат з клубною наклейкою. А біля Львова на окружній чорне коррадо з чорною кльовою оптикою - поблималися, пофафакалися
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим О, я бачу, що заінтригував! Та що тут пояснювати, дивився вчора американську любовну драму, а там в кінці фільма друг головного героя їздив на червоному Golf 1 Cabrio. Кабрік прям такий як у тебе, тільки дах білий. От і я вирішив, що це твій тільки коли його переганяли, то поміняли дах і диски, бо там були стальні оригінальні. Додано через 13 хвилин Кліп-кліп очима рудій дівчині на новенькому Поло з клубною наклейкою в 10:50 на пл Галицькій біля підземки, це мабуть була Інга :shock: