Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ФА-ФА И твоей машине тоже!Я так смотрю ты там тоже вроде как прописался????
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Тревелу "кришу зірвало"!!?? Який жах!... Хоча я думаю що буде гірше якщо його "накриє"! Кллєго поясніть своє висловлювання!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа фа сьогодні: корадо жовта, тополь траса перед миколаївом ФА ФА. професор фа фа і дякую за ксенон. травел фа фа біля роксу.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа срібному Ауді 80 Б4 о 20:14 на перехресті Дороша-Зелена на світлофорі! Міха, то не ти випадково? :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа фа вчора прекрасній дівчинці за кермом салатового г3 зранку на кільці на зеленій.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ФА-ФА чёрной Jeta на Крывчыцях возле базара в воскресения в 10:00 !!!!8-0 ФА-ФА синему POLO в тот же день на Степана-Бандери около 12:00!!!!!8-0 ФА-ФА сегодня серибристой Jeta возле Краковского базара!!!!!!!!!8-0
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим Блим Очима зеленому сірку Ореста на початку Левицького напроти російського консульства, мабудь вже з новим власником в середині. Ну хіба Орест чуть поправився і став кучерявим
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Ти впевнений що це Ореста? Сьогодні теж бачив зеленого сірка - то явно не Орестів
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим 2Sasa: Оце Ореста ? Я просто подумав шо то також Орестовий але тільки помитий ) Або в нас у Львові тепер два зелених сірка.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Незнаю чей это машина,но я его сегодня видел с смотрел он на меня :shock: с такими вот злазами!!!:-D