Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Правильно! ти Кіндеру три рази --- а мені три рази+++. В школі вчиш про світову рівновагу? якщо десь ушло,то кудись має при прийти
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа Фа Блим блим пану Квасу якого сьогодні зупини в центрі ГАЇ коли він поїхав під кірпіч !
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа ВС6746АЕ!!! На Привокзальні під час демонстрації їзди по бездоріжжю і тротуару!!!Сьогодні в 15:35
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Це брат Остап:mrgreen: Але ти пиши марку машини а не номер!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам І чому по науковій ніхто неїздить? мені нема кому фафакати!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Взагалі то я там їжджу майже постійно, але ж ти в магазині сидиш!:razz:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам а в якому? я люблю по магазинам заїзжати. От і поблима...ємось чи як.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Да ет був я! свалу нема я інакше неможу з офісу виїхати (ну вопшем можу але так прощє!)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Відкрив для себе нове слово - "ПОБЛИМАЄМОСЬ" :mrgreen: тепер вже виявляється так то називається :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим блим тополю сьогодні десь 17:30 надіюсь ти не сильно бакланив сірий гольф який не дав тобі почати рух на зелене світло то був я
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам я надіюсь ти не дуже обіжаєшся, я в туалет дуже хотів а їхати буол метрів 150