Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Тревелу на синьому Хюндай Гетс вчора на Городоцькій біля Скрині о 21-30. :mrgreen: І як в тебе тільки ноги поміщаються в тій машині.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Кіндер тобі канєшно тож фафа, але я в ніякій хундай не сідав і взагалі в тій годині я був дома в мене є алібі жінка і мама і два брата
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим-блим Бормановому гольфу в дворику першого відділення кредобанку на Липинського десь в 11 50
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим все ... бачив я сьогодні в центрі колишнього свого гольфа 3 і розчарувався, чувак поздирав всі наклейки фольксваген клубу. І спереді і заді. лишились тільки бровки
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Теж його колись на Хуторівці бачив. Стан того корка ну дууже вже убогий. Жалко таку машинку.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Blym-blym i tobi! Ce vin na stojanci chekaje mene, a ja zaraz v Bolgariji. Vsim pryvit z soniachnoji Bolgariji :mrgreen: Додано через 20 хвилин i tobi klip-klip! :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Мах-мах рукою сірому поло з клубною наклейкою на лобовому склі десь в 9:00 в районі вул Грабянки. Признавайтесь хто це.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нове поло і наклейка - тільки значок сам? Якщо так, то скоріш за все Інга. Додано через 2 хвилини А що там не так? Виглядає ніби доглянута... Бровка, титани, гарнофабрована... Чи ми про різні коради говорим? Червона 2E з Сихова?