Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ФА-ФА Bormany, який знімав Карпу біля "Касабланки". P.S. "Знімав" в прямому значені того слова (на відеокамеру).:smile: P.P.S. Файненьке таке платячко в Карпи було , аж утворився міні затор.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа чорному гольф 2 вчора на любінській біля 20,00 год , з заварении багажником, 3-х дверний. та йому ж сьогодні біля Дублян на київській трасі в районі 15-16,00 год. хто це такий з наклейкою клубу?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Йолки, я на хфото дивився... Заплутався =) прошу вибачити мене Точніше мексиканка
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Чорний Г2 із завареною кришкою багажника і наклейкою клюбу на задньому стіклі сьогодні на перетині вулиць Кульпарківська і Антоновича. Десь о 14:00.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ФА-ФА Borman в центре за Мак-Дональдзом,возле "Кактуса" около 16:00!!! ФА-ФА Topol на ул.Шептицьких 20:00 !!!!! ФА-ФА гольфу с наклейкой на Зализнична,стоит там частенько!!!!!!!!:-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим То это ты чувак!Извеняй не узнал!8-0Я еше думал что что-то знакомое!!!Ты там работаеш?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Martini сьогодні на Фредра в 11:45 і 16:45. "No Martini - no party" :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа темно синьому Г2 з номером ВС3200АР з наклейкою клубу під лівим стопом, сьогодні о 12:00 у... м. Хуст Закарпатська обл.