Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим з наклейкою клубу під лівим стопом? ВС3200АР? судячи з серії номера нові а наклейка маленька (ті старі що в клубі колись були) - відать машина недавно була успішно продана бувшим членом клубу і хто то був ми вже не взнаємо
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа на Кульпарківській , гольфу 2, 17,00. біля підїзду будинку (номера назнаю) ось він.... хто??????????????
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Я!!! Трохи грязний, бо тільки спустився з гір ( в прямому значені)! Фа-Фа Тополю сьогодні на Митрополита Андрея в 19:30! Додано через 7 хвилин І тобі, Міха, блим блим задніми стопами!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Сьогодні в 12:45 я був припаркований під Новою Лінією. Тільки зібрався виїжджати, як дивлюсь а позаду мене Scirocco Олега М , а за кермом його дружина і повна машина народу. Ну я, звичайно офігів :shock:, думав мене впізнає, я ще опустив вікно і так ненавяжчиво визирав 8) (ніби мені в зеркала не було видно як я здавав заднім ходом), але мабуть намічались серйозні покупки і Олега дружина була дуже зосереджена на тому, як би пошвидше заняти моє місце і напевно не впізнала мене :-D Фа-фа їй!!! :grin:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа і тобі від моєї дружини! Насправді вона була дуже зосереджена, бо в цей час літак зі мною на борту взлітав до Москви, а її треба було дещо купити в .Новій Лінії. Треба було її зачепити ;-):-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа:-D извини, в голову не могло прийти, что встречу там кого-нибудь наклейку попросил ребят с рекламного агенства сделать( клубная, если честно, не нравится), а машина с донецкой области то FasT: часто в Хусте ?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Я також не думав, що можу із клубу там зустріти. В Хусті не буваю, просто їздив по Закарпатті, тай заїхав в гості! Гарний Гольф, дуже акуратний!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим дякую:-D Додано через 16 годин 11 хвилин http://photofile.com.ua/users/andsag/95198272/101173529/#mainImageLink
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Martini сьогодні за Грушевським в 12:20 і 17:15. Такий собі "міні з"їзд" получився! :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Це неможливо! Він цілий день простояв за Грушевським. А в тому районі біля СКА і Краківського ринку їздить ще один схожий Коррадо. Я його там вчора близько 17:00 там бачив. В ного зпереду чорні залізяки стояли, а ззаду широкі титани. Додано через 40 хвилин Кліп-кліп очима Меххханіку (Golf 1 з наклейкою Forsage) сьогодні в 9:15 на Стрийській біля Податкової :-D а потім в 13:00 на Сахарова. Класні в тебе диски, зі смаком підібрані.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Млін... Може, я ще глянув оптика передня якась не така, але подумав, що Мартіні поміняв!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа Sasa 22,05 год сьогодні на вул Залізничній. стояв одинокий клубний гольф.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ти можеш фа-фа і без наклейки, а от щоб тобі фа-фа то тре наклейку і не одну...мінімум дві