Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа сірому або срібному Сірку в суботу в Франківській області, м.Долина. Хто такий - без поняття...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Це не я точно. Я був в Долині позаминулої суботи і неділі (13-14 вересня). Якись близнюк завівся... Додано через 1 хвилину То певне той зелений що їздить з оракалом "G23". Часто його бачу на Грабовського на "цитаделі".
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Перееду поближе к работе. Стану ярым пешиком и выезжать буду только по выходным.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа чорній Коррадо Martini сьогодні 18.10 на перехресті Личаківська-Пасічна
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ну і по п"ятницям, особливо в першу і третю :-D Додано через 2 хвилини Блим-блим svistun сьогодні в 16:50 біля СШ№4 :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа чорній жетті з клубною наліпкою навпроти управління залізниці - ху із іт?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Сплюндрував сірка один чорт!. Я машинку продав в доброму стані, все було рідне (і інжектор і фарба, окрім підкраски лівого крила). Купив його в мене Саша з південого ринку, зараз має чорне ауді купе. Він його ще більше затюнив (поставив диски, класну музику, ел. люк, ел вікна і тд. і т.п.) потім продав ідіоту, котрий сірка і вграв, а тепер він в руках Олега з кооперативу "ластівка" G23, друган Саші Ван-Гейта, котрий мріє сірка відновити. Ось така невесела історія....