Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим блимблим , то взагалі-то так цілий день, працюю я там за рогом Але на днях падлюки зробили паркування на Фредра платним, так що паркуюся там тільки коли нема зелених желетів поблизу і потім так само від"їжджаю
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Я сьогодні там стояв і був впевнений що ще безплатно. А що вже знак поміняли?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа. Темно синий он... хотя при вчерашнем освещении и метеоусловиях не сильно и разберешь. Я там вообще кроме фар ничего не видел
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим спішив і неповидів Фа фа травелу 9.20 городоцька (на габаритах їдеш зранку молодець) Фа фа зора 9.20.05 городоцька (по правому ряду напевно ще досипаєш)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Фа-фа Полу і велике сердечне дякую за допомогу в заміні гени на стоянці біля Барвінку!!!! Пол, спільнота тебе не забуде!!!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа фа Dino_grey два рази раз на чорновола , раз на польовій на переїзді. Фа фа червоне корадо на польовій на переїзді біля астро
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим як це нікого! :shock: я якраз сидів і чесав рєпу як допомогти Patolkinu! :roll: Карочє, день був насичений: - Plastunka N - фа-фа на Батальній в 11:00 (була в захопленні від оффроудінгу, тому мене не помітила) - Dino Grey - блим-блим ~12:00 на Кривчицях :-o - PatolkinJr & PatolkinSr - блим-блим аварійками під час буксирування :mrgreen: - PeGas - фа-фа біля дому :-D:-D - Travel - блим-блим а потім фа-фа але ноль на масу ~16:00 біля Кульпара, ти так зосереджено дивився в район своїх колін, що склалось враження, що в тебе там хтось був :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим гггг Додано через 11 годин 36 хвилин мах мах рукою першому гольфу ГТІ мк5 у львові Афігенна машина!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим И тибе!!!!Не заметил!!!!! Додано через 28 хвилин ФА-ФА ТОПОЛЮ или ево машине в 8:00 на стоянке С.Петлюры!!!:-D Ты там гдето живеш не далеко????? ФА-ФА Яринке на Садовой поза вчера возле базарчика!!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Якщо це було вчора в суботу, то це були мої батьки (їздили за покупками :smile. І машина не помита