Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Як ви уявляєте водія ВВ в памперсі? ТО Ж НЕ ОПЕЛЬ! Не нада позорити машину
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа! Чорний гольф (0195), 16.50 вулиця Івана Франка! По-блимав би, але їхав у трамваї...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам і нічого у цьому позорного немає.Памперси вперш були винайдені по замовленню (як і наш улюблений Інтернет)Пентагону для військових спец.підрозділів розвідників,снайперів десь у середині 70их. А вже років 5 потому вони почали бути тим що є зараз.То що агент007 не цурався,і для нашого Пегаса корисна порада.Нема чого тут зуби скалити,Кіндере!Ми пам"ятаємо як ти нісся з річниці додому десь під 110км.год у поворот вписувався !А чого так поспішав?А сміливості як в Пегаса не стало признатися поприлюдно?:razz:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ненадо тут пі-пі! як ти би змене приклад брав тиб зараз точно на 1,4 неїздив!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ХМ а чим тобі зашкодив 1.4? ти вже другий кому не подобається 1.4 а я як власник 1.4 можу твердо заявити що не все так погано коли в тебе 1.4 от толку з тих 1.8 чи більше коли стоїш в пробці і твій кошельок щохвилинно худне! ти ж можеш реально проїхати на свої 1.8 тільки зрідка а я на свії 1.4 завжди, такщо незнати в кого кращий мотор. і взагалі 1.4 це теж мотор і "Попрошу не виражаться".Ну і що що малолітражка, але ж не ОКА !!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам неодніно візьму, тіки не 1,8 а чуток більше :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а про мій 1,4 ти вкурсі, як то кажуть "так сі стало" іншого виходу не мав, так би досі їздив на волзі... знав би ти як мене гольф виручає....... ну тоді я 3. 1,4 то не мотор, це просто шоб пересувати свою задницю, а деяким людям хочеться адреналіну.....економічність? хібашо на трасі, з моєю манерою їзди бере як 1,8
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Мартіні, це твоя чорна кора стояла сьогодні біля Сіті.сом на науковій в 18:00))???
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Моя кора не чорна На Науковій ввечері був, але біля Автостопу
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам я іноді тебе не розумію про що ти говориш, але то таке... 1. Я не скалю зуби, а ржунімагу - то такий вираз коли дуже весело, а Пегас - хороший чоловік мене розвеселив своїм виразом про памперси, зуби скалити думаю не вдало підібраний вираз. 2. Після річниці кажеш я їхав 110 км пер авер? Ого, во круто почала їхати моя машинка ще й з коробкою автомат :mrgreen: , не сміши мене, вона більше 70 гм/год ніколи не розганялася :mrgreen: . 3. а що було з тим поворотом я так і не зрозумів, тобі не сподобався мій реверанс? Я завжди так ВХОДЖУ в поворотиЮ, мене так МАМА вчила :mrgreen: . 4. питаєш куди я спішив? До коханки, яка мене так зачекалася, але я не міг пропустити річницю клубу, отже коханці довелося дочекатися на мене, що поробиш, пріоритет Фольцваген клуб, а дєвушки ПАТОМ :mrgreen: 5. І останнє, в чому я маю тобі чи людям тут на форумі признатися? я використовую окуляри, презервативи, запальничку і ручку при потребах, але памперси ніколи не використовував, бо їх за мій час не було, так що сорі мадам, я не маю в чому признаватися! Наш рахунок стає 5:4 в мою користь.:-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам та ціхо, ціхо, не заводьтеся власники моторів 1,4, ми вас любимо і не бакланимо, кожному своє і у вас свої переваги (напр розхід пального). во я собі надумав VW Lupo 0,9 куба і шо, клёва тачка. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам А якого кольору в тебе Кора, а то ще скажу що МАЛІНОВА, а ти ше й диви образишся і перестанеш говорити зі мною.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Якийсь той Кіндер агресивний... Певно Ланос своє робить з людиною...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ... мля. вже образився, та Ігорку, ти сі не ображай, я та ніхто тебе навіть не думав ображати, та ти тіко скажи якого кольору твоя "бритва", та не будь такий гоноровий... :-D :-D :-D :-D :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Синя! Хто не вірить - техпаспорт покажу Взагалі одні кажуть фіолетова, інші коричнева, ще хтось каже шо темно вишнева, а я думаю шо баклажанна
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам синя, так синя, ніхто з тобою не буде сперечатися... і нашо так хвилюватися, цю, синя то тоже колір :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , вот Джетта в мене також синя була і нічо, продалася :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам а також ми любимо всіх хто на атоматі їздить в тому є також свої переваги (наприклад розхід пального) :mrgreen: :grin: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Більше того, ми навіть любимо тих, хто на ланосах їздить Алілуя!