Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим мах мах Зету який не пропускає одноклубників на пішоходному переході )))))))))
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим И тебе ФА-ФА!:-DТолько я сомневался ты это мне маргнул или нет,как оказалось что мне!!!!:mrgreen: ФА-ФА чёрной Джете с наклейкой вчера в Брюховичах возле чебуречной!!!!! ФА-ФА зелёному Поло тоже в Брюховичах,хотя незнаю кто это!!!8-0:grin: Додано через 26 хвилин
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Кроме своего зеленого Поло, других в Брюховичах не знаю ... к тому же если тонированый и с зади на стекле белая наклейка W значит точно я
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим :shock: Я НЕ ПОНЯЛ,ТЫ ЧТО С НОУТОМ ПОСТОЯННО ЛАЗИШ!!!!!8-0 И тибе ФА-Блим не видел!!!!:grin:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим фа-фа Тополю біля політеху 12-00 :-D фа-фа сірому гольфу 3 на бічній тургєніва стояв ~9-10
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим ти что савсєм сума сашол ? ? ? - невпізнаєш брата Пегаса Додано через 1 хвилину то не бічна Тургєнєва то той поворот шо біля Євромотор на Тургєніва. :mrgreen: Додано через 2 хвилини і взагалі вже пора знати - він там живе, то вже всі знають.:grin: Додано через 3 хвилини він то Пегас.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим :mrgreen::mrgreen::mrgreen: їздив з наклейкою рік часу ніхто не помічав, зато за останіх пів року вже всі знають, майже всі фаааааааааа на крушельницької пану професору (фа фа не вийшло ) мах мах піонеру на січових стрільців Додано через 1 хвилину :mrgreen::mrgreen::mrgreen: знову