Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Мах-мах і тобі Блим-блим аварійками Antoxa вчора на Чорновола з симпатичною чорнявою дівчиною на борту ~20:00
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим-блим темно синьому Г2, щойно на С. Бандери (стояв самотньо під підїздом)!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим :mrgreen:Если мы будем постоянно Пегасу фа-факать возле дома когда он дома,ему наверное это так надоест что он перестанет отписывать!:mrgreen: ФА-ФА БОРМАНУ на Торнавского вчера в 20:00!!!!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим :-D Олег не я такой, работа у меня такая!:-D Додано через 1 годину 7 хвилин Кстати ФА-ФА вчера Устияновича поворот на Техничну черному КОРАБО без наклеек и опозновательных знаков!Я ему ФА-ФА,Блым-Блым а в ответ ноль,мароз полнейший (такое впечетление что он не из наших!):-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Мах-Мах рукой!!!!:-D Додано через 1 хвилину Не кататся по городу!!!Ну и за обно фа-факаю!!!!:mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Та Олега я добре знаю, в його скіріку крім двигуна ше й з проводкою калхози....Кароче ломати руки таким сцукам, які купують скірокко і стараються переробити його на унітаз.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Блим-блим Мартіні годину тому на бічній Личаківської (ненаю як вул. зветься).
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Я часто бочив те авто в районі В Великого- Боткіна, ще років зо 2 тому, впізнав по напису 023.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Nexxxanik, а твій голифик часом не червоний? До можна глянути фото твого мк1?