та то ужоснах, я їхав 4 кілометри 1 годину 40 хвилин, так шкодував шо машину вдома не лишив а даунів скільки які поперек дороги встають і ні туда ні сюда...
Ура сьогодні побачив першу клубну машину з наклейкою volkswagen.lviv.ua, scirocco стояло біля Вашої аптеки на Кривій Липі в 20:00.
FasT фа-фа біля гуртожитку на Кульпарківській 20,30 год, це я розглядав твій гольф як ти підїхав, ти розмовляв по тел тому непідійшов познайомитись тай сам часу немав чесно кажучи.
Блим-блим. А я то думаю, що то так комусь цікаво )) Я тільки із з'їзду приїхав, а потім ще по нічному Львові катався. Зря, тре було підійти, буде другий раз нагода - буду радий познайомитись! )
Фа-фа Вульфу на Виговського десь в 15.30 і фа-фа через пів години чорній Кораді біля рукавички Не знаю хто такий, але ручкою мені помахав Корок коркА бачить іздалекА
Блим-блим аварійкою хлопаці на синьому гольфі двойці з наклейками клубу, який мені так інтенсивно махав шо здавалось привида побачив ну чи там НЛО . Думаю то був Zet. Хтоб то не був вибач, шо не зупинився і не привітався просто їхав не сам і ми поспішали . Я ще так виїжджаю на Франка біля РАГСУ дивлюсь гольфик стоїть і біля нього два хлопаки один так глип на мене і почав іншому показувати пальцем. Думаю може знайомий який та ніби ні потім, допер шо тр певно брат во фолці, наклейка на лобовусі гольфа розвіяла всі сумніви )