Хе)) І тобі фафа)) Шось ти слабо фафакав, я тебе не помітив) Заїжжай на парковку за 5м корпусом, там кожний будній день крім вівторка стовбичу)
блим блим скіроко з наклейкою на стуса десь біля 19:00 блим блим гольфу 5 гті з любінської до патона десь біля 19:30
Здається Драпулі сьогодні підрімняли зад на В Великого, мої співчуття. Чим скінчилося? Чорний Г2 з малою клубною наклейкою на лобовому номер 0406, часто стоїть в районі Океану, то чий?
Фафа гольфу 3му на сихові біля 96ї школи і далі по вулиці Монастирського приблизно в 9й вечора, який так рєзво передімною вирулив))
Скірокко 2-х кольорний (бордово-сірий з білою полосою)-Остапа. Той скірокко, шо сірий з зеленим глистом і без бампера-то бувший Спліна. Остап і Сплін-різні люди і в них різні скіроки.
McAr,НА щастя то була не моя дупа Але вчора звонили, питали, забембали "Співчуття не приймаю, краще поможіть баблом," або порадійте
Таке питання... Чи всі члени клубу мають наклейки на авто(щоб я якось міг розпізнавати)???А то частенько буваю у Львові і не можу нікого впізнати,щоб хоча б Фа-Фа зробити.
В мене те саме)) Комусь помигаю аварійкою, а реакції 0.. знач не з форуму думаю)) Хоч би мені хтось помигав)
7го числа приїду на з"їзд, сподіваюся наклейк будуть шоб купити) Сподіваюся буде) Побачишш Б3й універсал з номером вкінці 01 - то знач я)