Також декілька раз бачив,дуже красива машинка! Фа-фа сьогодні десь в 11.00 Passat В-3 універсал з клубною наклейкою,на перехресті Стрийська-Наукова
Фа-фа 15хв. назат Drapula на Антоновича і 5хв. назат зеленій Джеті з флагом США і перекошеним номером заді. Здається - KIT. . .
Якого кольору ? я вчора в тих краях був і в той же час, але на перехресті Стрийська-Володимира, Володимира-Тролейбусна, Тролейбусна-Наукова )
Нє мабуть то був я)) Бо я ту джетту бачив)) Ше думав чи то мені чи нє)) Бо забув шо наклейку вже вчепив))
І я десь в тих районах вчора блукав... Мене ніхто не бачив??? Зато в один і той самий момент я їхав з Solaris в його гольфі при тому я набирав до Rock-n-Rol а до мене по другій лінії вривався Viktorlas...
Фа фа красивенному Скірокко Олега М в суботу, на стоянці біля епіцентру ПиСи на задньому плані стоїть моя Джетта
Вже на протязі тижня їжджу до Львова маршрутом: Галицьке Перехрестя, Високий замок , Личаківська , ......, Батальна-род.дом. Так хочу комусь блим-блимнути і нікого нема. Може мене хоть хтось бачив???
І тобі Фа-Фа від моє дружини! Класно завдяки VW-клубу знати де дружина їздить P.S. А помитий Scirocco справді гарний