Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я в ауті...:-D Я і не бачив цього всього диспута про памперси... :roll: :-D Модно, модно... 2 PeGas: збивайся з ідеї перестановки мотора, повір мені. Міняй машину. Ти знаєш, я тоже гримнутий на тому був... Мінінгіта будеш мати і гроші влетиш - бери собі іншу тачку і все.:roll:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам А от купе Pol собі Scirocco III з двигуном 1,4 (нагадую там буде 210 кобил) тоді засунете свій 1,8 кудись по дальше, РоІ і податок менше платитиме (бо тільки у нас в Україні податок залежить від об*єму а не від потужости) і коли їздитиме потихоньку - менше гаманець худатиме!8)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам В курсі, що Віталік, я з ним вже майже приятелі:smile:!!! А це фраза із к/ф
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Сцука як шо ше хтось скаже на мене Вєталь, буде шукати собі новий бампер і зуби. А Кіндер тоже пострадає бо то він вигнав!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам я колись за Вєталя вибачився (на 2х темах) :evil: а ти далі "мочалку жуєш" на мене :x
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам дайте будь ласка якусь ссилку де млжна прочитати про цей "Вєталь" а то щось не зрозуміло таки бурхливи емоціі
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Весь двіж тут! http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=509 та я ж кажу то подоброму !!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам бо я думав що ти мені по пиці хочеш під той шумок натріскати :roll: Довелося би на збори з тёщою приїхати :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам я в пропках нестою!:mrgreen: а за образу по мотору-сорі!:-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Бля хто буде сваритися, візьму свій водний пістолетик і всіх постріляю!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим блим тополю сьогодні десь біля 3-4 який туда сюда катався по володимира великого