FasT и Pol А вы фото увеличте и внимательно посмотрите!!!!!! Подсказываю!!!!На заднем плане!!!:D Travel И тебе !!!!!
Та от власне, всі помітили як хижо ти перегородив тротуар... :D Тому і запропонували перекинути тебе в тему про модні парковки... :D
Чесно говоря это не я сам!А там бегает девушка в светящимся комуфляже,её была идея туда меня при парковать!!!!!:D
Фа-Фа здається то було КОРА сіро-синя зі спойлером ззаду і наклейкою між спойлером і кришкою багажника, сьогодні в 19,00 на Кульпарківській напроти бувших складів Кінескопу.
то пацик з сихова.. в них там свій клуб свої сльоти (на окко на зеленій) і свої гонки а кора там сильна!!! якби небуло так багато червоних кор випущено то сказав би шо вона сама матьора в місті але так як жовтих дуже мало і це почті ексклюзів то Тополя рулить!!!
Фа-Фа Блим-Блим синьому Golf II з наклейкою клубу сьогодні зранку в Винниках в рідному районі. Дуже радий, що в районі з'явились однодумці, хоча і незнаю особисто. Приїжай на зїзд.
ZET, гг)) Я з тобою більше не стрінуся там)) коли хтось на машині)) Ти забагато знати хоч)) Поки всьо випитував я аццкі замерз) З.І. Дякую солярісу шо підкинув до шувару)) Гольфик жесть!