фа фа зорра 1) 10.00 шевченка (погрущик) 2) 10.15 рясна руська біля магазину готелю. 3) 17.15 городоцька район доку фа фа діно-грей петлюри біля базарчика після 21.00
фа-фа Доктору вчора в 19 на Великого біля Кульпарківської. ти як завжди літаєш - не догнати. і коли вже себе ідентифікуєш, як учасник Львівського ВВ клубу?
Вибач! Я втішився, що хоч когось з клубу помітив, а то, як правило не помічаю. Просто ти на блим-блим не реагував, от я і вирішив, так би мовити наочно привітатись! Більше не буду Міха, ти вважай, бо їй мабуть облягаючі футболки дуже подобаються :rofl:
Ну я написав що ми бачилися в УВІР, але воно не відобразило тексту, тому пишу щераз Здоров-Здоров Олег М., тоді паспорт узяв?
чому я неможу доставити фото, видає що перевищує допустимий розмір, а займає 110 кб білий гольф 3, похож на г3 Bormana,
максимально , шо я загружав було 800*600, просто старайся не виходити за ці межі, і буде тобі щастя Дозволені типи зображень: .gif , .jpg , .png , .bmp Максимальний розмір одного зображення: 1024 KB Максимальна ширина/висота зображень: 800 * 600 Максимум зображень: 100
Мартіні ану скажи 100 зображень дозволено чи 10 ? ? ? Колись як шо мені память не зраджує то було максимум 10 зображень.
І тобі фа-фа=) Сорі не побачив, або мене не було в машині=) А наклейку поміняю як зима закінчиться=) Я чую всі оптом закуплятися будуть=)))))
Класна тройка, видно перефарбовував, але міг би заварити і бампера ще пофарбувати...тоді був би ще класніший
ШАНОВНІ ЧЛЕНИ НАШОГО КЛУБУ! давайте ідентифіковуватись!!! наклейка за 10 гривень - це не розкіш навіть в той час, коли криза ходить по дворі поміж людей.