ФА-ФА черной Корре с номером 7025 и без переднего бампера,севодня на повороте Б.Хмельницкого-Волынська!!!
Кліп-кліп очима Solaris'у в 20:55 на Левицького! Чуть не засліпив мене, йшовшого по вулиці, своєю підсвіткою номерного знака :D
ФА-ФА!!! Lubas'у вчора пообіді в Славську! Ти шо там робив, катався чи шашличок приїжав поїсти? Бачив-бачив, як ти ідетифікував машину, молодець!
Привіт-привіт клубній машинці сьогодні 12.00 біля маг "Діамантова колекція" в м. Броди номерний знак 01718, і потім ще 13.15 по вул. Гончарська біля маг "Орися". Хто це був???
нема мені де сховатися... навіть в горах попалили))) і тобі ФА-ФА!!! чого не тормознув мене??? а тре було!!! Я і катався, і шашличок, і сауна, і дискотека і :wacko1:, і ...:kiss3:,..., і навіть по буху з ГАІ приколовся))))))) але то останнє вже хіба на з"їзді. за п"янку 55 гривень але зробив акцію - 100 гривень - і ще додому довезли (ззаді моєї машини супроводжували)
Напевно,бо інша чорна Кора-в повному порядку,по-мойму трошки ліве переднє крило погнуте.До-речі то VR 6(2,9).Говорив шо навесно можливо буде продавати.