Фа-фа ROS на Личаківській ~15:35! Я так на морду Джетти задивився, що трохи завтикав, але встиг тебе при краватці побачити
Так так, це саме він=) Його ще не знав. Сьогодні був знову там десь біля 16ї, і знову той пасік там стояв. Фа-фа... Потім я сидів в машині, бачу вийшов дядько покурити і так поглядає скосо на мій пассатік))) Підйшов, познайомилися, вияснив шо то пан Кіндер))) Дружнь побесідували, він казав шо не має часу зара відвдувати форум, але обіцяв бути вже 3го квітня на з"їзді!!! Будем сподіватися на це))) 100%!!! 1.Кришка багажника ціла. 2.А вона що блондинка, що так запаркувалася??)))
Dino ФА-ФА на вул. Горбачевського 25.03.09р. в 18.45 в останій момент замітив як розминався, я з Котляревського вирулював накінець то хоч когось побачив!
Клип-Клип вчера клубной машине с номером ВС 7185 АА гдето в 19:10 возле Пивденного на остановке!!!КАК там закончился разговор с ГАЙЦАМИ???? И еше этой СИРКЕ!!!
Фа-фа Борману в 14-30 на Сихові біля барахолки) Так подивився)) файна тачка... Ше чорний молдінг пофарбуй в білий колір)
Dino_Grey То часом не район Сахарова, а якщо точніше вище неї, провулок від Чупринки (в самому кінці)??? якщо я не помиляюсь бо теж того сірка бачив там
Клип-Клип БОРМАНУ на зеленой возле Водоканала в 14:20!!! Клип-Клип Тарасу на зеленом Скирокко тамже!!!!
Тобі тако МАХ-МАХ рукою!!! Занадто скоро стартував від перехрестя (100м.), їм несподобався звук мого вихлопу! ПОБАЛАКАЛИ...
Блим -блим і мах рукою сньому гольфу 3 універсал з клубнимим регаліями на лобовому склі на переїзді на Б. Хмельницького десь о 15 40 сьогодні. Водій помахав мені у відповідь, але як на мене він мені помахав бо думав шо я його про мільтонів попереджаю