Блим блим і тобі YUR. Доїхав нормально тільки після нашої здибанки я той тросік ше раз переробляв... а так думаю ше навіть на завтра покатить бо завтра свято а я думав на шрот навідатись за тросіком - мабуть не буде завтра ніхто працювати... Так шо завтра знов на калхозі в Броди - така уж в мене робота.... ПИ СИ читай тему подяка клубу та клубчан
Ги))) ДЯкую))) То вони ше розтіклися))) Бо я шось завтикав як на вулиці дощ пішов поки вони сохли))) Сьодня перефарбую))) Мене там 15хв назад мусарок *бав)) Бо я 6 чоловік віз, але нічо всьо порішав) Тебе навіть не замітив))) Фафа)
Ясно шо словесно))) Ну він домахався шо в мене в машині було 6 чоловік. Сам гон я зупинився, висадив тіпа 6го, а той аж тоді підбіг, ботак не хотів мене пиняти=) Ну стандартно вийдіть з машини і ляляля... відкрийте капот, звірив номер кузова, каже ідемте до мене.. почав писати протокол, натякав на взятку, я вийшов з протоколом і пішов до своїх шоб підписалися як свідк шо нас було 5ро і все. Мєнт один був. Потім я ше набирав телефон довіри, бо він був на своїй машині, а не на державній... Він перечитав, поматюкався і пустив=)
І тобі МАХ-МАХ! ФА-ФА Scirocco! на кульпарківській! Тиждень вже їжджу по справах по Львову і більш нікого не бачив
Фа-фа щойно припаркованiй машинi Вormana по вул. Вагилевича. Я припаркувався рядом, правда на бiлому Опелi (шифруюся ).