ФА-ФА Блим-Блим! Білий пасат В3 універсал в обвісі по кругу, вчора 28.05.09 18:11 вул. Вітовського (р-н парк Культури) здається то був Aknod
і тобі фа-фа блим-блим,шось не дуже пригадую де я був в той час,але міг бути там не відмовляюсь)))мене ще впізнаєш по палках THULE,якщо були,то точно я!!!!
Блим-Блим сьогодні перехрестя Стрийська Чмоли (Податкова) десь в 8:45 сіра джета з маленькою наклейкою на лобовусі. Хто то був ?
а може то була не сіра джета а сіре венто? і рухалася в напрямку вул. Козельницька від Стрийської приблизно в той час???
) може бо я швидко проїхав я тебе не впізнав бо ти так захоплено в зубах колупався чекаючи на світлофорі, але як на мене то машина стояла в ряді шоби їхати по стрийській прямо. То було якраз коли я повернув з чмоли на стрийську в напрямку ЛАЗу і в зустрічному потоці стояла клубна машинка.
Походу, колись на ній Юлік їздив, потім Артур, потім я бачив її повністю розібрану до бляхи в G23 , а зараз не вкурсі чия вона. Там мотор PL 16v
Незнаю точно как хозяина звать,она точно была на G23 на перешивке салона! Он ее забрал недавно,говорил что покатался 2-а 3-и дня и ехал на замену масла и т.п. и не доехал ,что-то случилось с задней балкой или колесами!