ггг ))) ніквульф в свому репертуарі. Всі незгодні з ним - пітухи і працівники київстару, один він дартаньян і юзає лайф ану давай тікай, бо щас як накинусь :
І чого дививуватися? то так є... хоча в нас на caddy-club є цікаві теми, які популярніші за барахолку. Тут барахолка популярна, тому що кожен щось шукає, а так, як шукачів багато, і гаражів з різними речами теж - то барахолка дуже активна.
Так тому і не бачив, що... читай, що я вище написав... і дивись, що ти відписав. Ось і причина. Часом є цікаві запитання, теми, не де купити чи що продати, але подумаю, згадаю неприємний осад, отриманий тут останнім часом і пишу деінде. Таке життя. Life is Life, як не крути. А так і виходить, як я і казав колись тобі, Мартіні. Форум в два кроки легко зробити зовсім нецікавим і непривітним. Повернути назад - навряд чи вийде. Пробуй, ти адмін, то твоя справа, може якраз зробиш неможливе, що ще жодному адміну не вдавалось Є набагато цікавіші форуми з авто-тематики, лише на жаль, вони не львівські, але поступово розширюють свою географію і на Львів в т.ч. Єдино нормальний колись форум залишився львівським, але мені тут давно вже не хочеться нічого писати. Зокрема, завдяки такій "шанобливій" реакції адмінів, яку я процитував вище. А мова завжди українська, ділова вона чи не ділова. Та й до чого тут мова, коли писати нічого сюди не хочеться... Будьте простіші та добріші, і до Вас потягнуться люди.
Не будем. Ми злі як правий сєктор і складні як квантова механіка Давай тусуй на свої кацапські форуми поки хунта їх не заборонила ))) з мобільного через tapatalk
Ага, там ше можна в монетці зробити дірочку і кидати її, а потім, не поклавши трубку, назад витягувати)))