А тепер там, нажаль, їздять жипами і кразами Чому кажу нажаль? Тому що вважаю, що гори мають бути недоторканними...Я йду в гори, щоб насолодитися їх красою, величчю і безмежністю, слухати цвіркотання коників в траві, шум гірської річки...а не гул моторів автомобілів...Якось не той кайф. І не розумію туристів які їздять туди машинами. Такі туристи, це те саме, що безалкогольне пиво і гумова баба )))) не природньо! Сорі за мой французкій, але це моя думка Тому я надаю перевагу високим Карпатам, таким як Чорногірський хребет і Мармароси. Там хрєн виїдеш ))))
Повністю підтримую думку, що горами треба ходити, а не їздтити. Ви не дооцінюєте наших туристів. Прошу фото з-під Мармароського Івана 3 тижні тому.
Да чєго тєхніка дашла))))) Ну з-під, я вірю, але на самого Попа Мармароського точно вже не виїдутьЯ теж отримую задоволення від водіння авто, долання ним перешкод і гасання по бездоріжжю, але тільки не в горах... Для цього є купа інших місць і можливостей. Такими темпами як ми нищимо Карпати, від них нічого не залишиться. Зараз ми про то не думаємо, але якщо ми не будемо їх шанувати, то нашим дітям не залишиться в спадок ця краса. Люди, бережіть гори!!! І не тільки гори, а всю природу!!! Це єдиний безкоштовний лікар який лічить наші душі !!! і підтримує наш фізичний тонус)))
Є місце де можна спробувати виїхати під самий Пікуй. Маю на увазі вершину а не підніжжя гори. Але там тре щось на подобі Бобіка шо Орест має. Лісовози пробили дорогу до кінця лісу майже під полонину, а далі можна найти уклон під15% і попробувати виїхати на хребет а далі до вершини Пікуя майже траса. коні мотоцикли там бачив.Машин иам вроді ще не було. Цікаво б було таку експедицию забацати
Так справа в тім що туди тільки і пішки можливо залізти. Пішоходи там як коні все витовкли)))))) Я говорю про одноразовий експедиційний варіант любителів авто. Туди одному на авто не добратись - потрібна команда, а то можна піти юзом далеко в низ
Вчора в 6 ранку вийшов з намета, причепив камеру на дах бобіка, наказавши їй знімати кадр кожні 3 секунди, і пішов далі спати. Камера знімала пару годин поки не сіла батарейка. За цей час зробила більше 3000 фотографій. Ось шо вийшло
Фулєра!!! То шо, тіко я драйв в ногах маю??? Тре си теж такого бобіка купити...Колись в селі в голови колгоспу такий був. Тре си спитати)))