Фари, лампочки і все інше

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем KIT, 3 лип 2007.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Фари, лампочки і все інше

Ти стверджуєш. що лампа 150Гт Філіпсом робиться тільки двох типоразмерів(і мабуть ти мав на увазі лампи Н3 та Н4)? Ти помиляєшься, є ще такі цоколя у ламп, як то Н1, Н7 вони теж випускаються. Але зараз я задам запитання більш важке.
    Ось тобі каталог ламп від Філіпс. Спробуй у ньому знайти вказану тобою лампу. Її НЕМАЄ!!! Очевидно то підробка!!! http://www.lighting.philips.com/ru_...ent=89083467512&id=ru_ru_car_lighting&lang=ru
    Сам я користуюся лампами від Філіпс VisionPlus +50% more light і дуже ними задоволений. :)

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

В нас в продажу є тільки два типи, про які я писав. Я не сумніваюсь, шо Філіпс ше робить купу інших, але у Львові їх поки шо нема, та й сумніваюсь, шо для тут присутніх власників вагенів потрібні ше якісь типи (америкосів в клубі вроді нема).
    Power2night GT150 - повна назва моделі, про яку я писав, просто написав Night vision (я все-таки 1.5 року назад лампи купував) замість Power2night, але модель таки ГТ150. Зайди сам по ссилці, яку дав, і уважно подивись, от тобі конктретно куда дивитись: http://www.lighting.philips.com/ru_...ent=89083467512&id=ru_ru_car_lighting&lang=ru. До речі, ця модель випускалась тільки у Н4 і Н7 варіанті, про шо сказано в каталогу, і про шо я писав. Ше якісь питання?

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

А що являє собою ДЖЕТА 2001 р.в.??? Це й є АМЕРИКОС!!! Бо у 2001 року у Європі була ТІЛЬКИ Бора, а не Джета. Це так, для проформи! ;-)

Ну про Н7 ти нічого не писав! ;-) Ти написав взагалі, що є 2 моделі. І якщо я знаю, що за лампа Н4, то що собою явля Н7 не маю уяви. Бо у тієї ж Бори 2 лампи у фарі, але вони з цоколями Н4 і Н3. :) Джети не перевіряв, бо у мене нема американської версії ЕТКИ.

4. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

а де можна купити до джети "2" задні тунінговані фонарі,бо на гольф "2" є по 80 у.е. а на джету нема???:roll:

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Під америкосом мав на увазі суто американську машину, тому шо в американських версіях вагенів лампи в передніх фарах такі ж, як і в європейцях, принаймні взаємозамінні. Суджу з того, шо мав Г2 і Пасік Б3 американці, і там різниці у лампах з європейцями не було.
    Думаю, з Джеттою так само.
    то Кіт: якшо хочеш купувати лампи, я на з*їзді подивлюсь на фари в твоїй Джетті, і скажу тобі точно.

• Подобається Подобається x 1
  6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

В нас-ніде. Це навіть за бугром велика рідкість, зато на Гольф вибір здоровенний. Знаю фанатів і в нас, і в закордонних каталогах зустрічав, які для установки на джетту гольфовської оптики задню панель від Гольфа переварювали (до-речі, дуже симпатично і оригінально виглядає).

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Писав вже вишче, що різниця є. Кажу ж тобі, що даже оптика різна у сірка(сподіваюсь він входить у концерн Ваген! ;-) ) для Європи і для Америки. :)
    ЗІ По ходу Н7 - то лампа 2-х спиральна, тобто АНАЛОГ цоколя Н4. І полюбому Н4 и Н7 в парі не можуть стояти в одній машині. Може в фарах стояти або Н4 або Н7. :)

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

H4
    описание вольт ватт цоколь
    H4 Power2Night 12 60/55 P43t-38

H7
    описание вольт ватт цоколь
    H7 Power2Night 12 55 PX26d
    http://www.lighting.philips.com/ru_...ent=89083467512&id=ru_ru_car_lighting&lang=ru, тут дивимось як вони виглядають, і всім все зрозуміло.

Попробую внести ясність: Н4-двоспіральна лампа для авт, де ближнє і дальнє в одній лампі.
    Н7-односпіральна, відповідно для тих, в кого ближнє і дальнє окремі лампи.
    На прикладі Вектри Б (може, в якихось автомобілях інакше, хоча у всіх, з якими я мав справу, саме так): лампи Н7 по заводу стоять однакового номіналу (аналогічні і взаємозамінні) і в ближньому і дальньому. "Ближність" і "дальність" світла при такій системі досягається за рахунок форми рефлектора і відбивача самої фари, якшо на ближнє і дальнє вони різні (частини фари, якшо в одній дві лампи стоять).
    Якшо ближнє з дальнім в одній лампі, то спіраль дальнього стоїть вище, і розрахована виробником так, шоб пучок світла концентрувався на більшу висоту.
    Так шо, думаю, і так всім зрозуміло, шо Н4 і Н7 в одній фарі стояти не можуть, може стояти або одна Н4 або дві Н7.

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Якшо бути точним то зробили ту Джетту в Мексиці... Хоча це не суттєво! Подивитесь на з"їзді (якщо Олександра буде) і все буде ясно. :)
    Хоча може бути такий прикол, що у неї Борівські фарки....

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

А Мексика - то не Америка? ;-)

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Дивився на лампу і мені показалось, що у Н7 2 спіралі. :sad:
    (рос)Посыпаю голову пеплом.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)