тільки той завод знаходиться сам знаєш де. і такого, як насипати каміння і полити смолою і чекати, поки автівки його вкатають думаю там такого нема.
Молодець, Fast! Любо глянути, дбаєш за Гольфиська! Кидай ще фоток, я тут слізьми радості і гордості обливаюсь як бачу! Титани нові, шильдіки оновив бачу - зачьот! До речі, може якщо випадково надумаєш продавати (всяке може бути, може якесь порше карерру прикупити захочеш чи ламбу, бо то тяжко найти машину кращу від гольфа двойки) - то я перший клієнт.
Продовжуємо... Значить стояла колись у мене от така "борода" в салоні... Поміняв на от таку... Якось мені більше подобається!!! )))
о-о-о, тепер в тебе сідухи рекаро. красіффа тільки в мене рекаро під гольф2, а в тебе від гольф3. підправте мене, якшо я не правий
Сьогодні було замінено моторне масло на Кастрол 10/40, фільтр масла і палива, а також задні тормозні колодки (барабани). Чесно кажучи. . . Двигун став працювати рівніше і краще. Ручнік тепер тримає мертво, а машина тормозить рівномірно. Я задоволений. Дякую, Олег_М, за допомогу.
Давненько ніц не писав... Пару фоток моїх авто, це синє - це перша моя машина з 15 до 20р. На ньому і вчився їздити і він чесно відслужив 5років і зараз спочиває в гаражі, інколи ще катаюсь! :D