FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Pavlo_Lviv, 25 бер 2008.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація

Ти просто купив підробку з лого VW. Ось і вся різниця. А ця Джета не підробка!

2. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

що таке поганий метал?
    напиши мені марку поганого металу??

сталь 3 не поганий метал, а дешевий, застосовується всюди в будівництві....
    30ХГСА негартований -не набагато кращий, а загартований--ого!-з нього 80% болтів в літаку
    12Х18Н10-м"який, але не іржавіє...мед інструмент--з нього...

не вчіть мене про метал (див. підпис-- я літаки будував) метали бувають дешеві, дорогі, неправильно використані, а не погані чи гарні!!!!

їх конкретні конструктивні характеристики залежать від марки, термообробки, покриття...

допис про покриття-то приклад!!!!
    так само можна написати про термообробку, зварювання, і т. д.

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

На тому китайському ФВ на з/ч будуть проставлені логотипи і заводські номери, тому що то не тільки решітка з логотипом на машині, яка похожа на Джету МК2, а тому що то й є ресталінгова Джета МК2, і то є ФОЛЬКСВАГЕН!!!!!!
    А решітка, яку ти купив, то й є замінник для вашин виробництва Фольксваген. :)

Теж питання і до тебе. Кузов до твого сірка був вироблен на заводі Карманн! ;-) Так що, у нас теж не Фольксвагени?

ЗІ Доречі, хлопаки, скажіть, як зветься завод у Канаді, котрий випускає Туареги?

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Не виключаю. Але де гарантія що тут не підробка?

Хто кого вчить?

Метал буває неякісним і це стверджують офіційні джерела. І саме через те Європа не входить до лідерів з імпорту українського металу. Це теж твердження офіційних джерел. Лінки я наводив вище. Якщо конструктор літаків з цим не згоден - нехай звертається до першоджерел і сперечається з ними. Тут тема не про те і відстоювати інформацію з сайту ММК ім. Ілліча я не збираюся. Так само як не збираюся будь-кого вчити. Прошу читати мої дописи уважніше.

Звідки інфа?

Фольксвагени. Карманн це не китайський завод, що працює на внутрішній ринок а постачальник запчастин для ФВ. ФАВ це не постачальник запчастин для ФВ, тому приклад вважаю недоречним.
    Він зветься одним з заводів для експорту у країни Америки. Як і завод у Бразилії, звідки Пойнтери потрапляють навіть в українські магазини. Тому приклад теж недоречний.

Взагалі ми тут говорили про якість китайської джетти а заїхали в Канаду та Остербрук :)

5. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

якщо метал перегріти, перегартувати, то він буде гірше гнутись, кришитиметься, навіть найякісніший! забезпечити найкращі умови - оце й є технологія!!!

якщо зробити ложку зі сталі 18Х95 (з неї кульки в підшипниках - суперсталь), то вона буде неякісною--бо іржавітиме!
    кожній сталі своє призначення!

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Орест, я стверджую, що 100%(!!!) то НЕ ПІДРОБКА!!!! То серійно по ліцензії виробляемий Фольксваген!!!

7. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

То є все-таки нормальний та повноціннийФВ, але для внутрішнього ринку Китаю - так само як Жуки (самі перші) довгий час вироблялися для Бразилії.
    У ЕТКА 7.0 окремо представлені такі ринки: Аргентина, Бразилія, Китай, Мексика, Європа, США та Південна Африка

Стосовно Китайської Джетти - так, вона там офіційно виробляється та носить внутрішній код 1GD (Golf mk2 - 191; mk3 - 1H1)

8. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Сподобався допис по ссилці:
    По поводу качества, завод FAW - VW принадлежит VW и немцы выпускают на нём много автомобилей котрые импортируются в европу, в частности Шкода СуперБ (перелицованный и удлинённый пассат Б5) выпускался именно на этом заводе, так же там выпускается Ауди А6 с увеличенной базой, стандартные Гольф 4 и Бора, и транспортёр T5...все эти машины идут на экспорт, правда не увеерн что в европу...
    Дело в том что китайцы очень диффернцированно подходят к выпуску продукци..то что идёт под маркой VW - высокого качества, то что идёт под FAW имеет качество ниже среднего.. хотя там теже рабочие, Есть мнение? Зарегистрируйся и ответь!
    работающие посменно то там то там..

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Цуко...косоокі і до гольфа добрались???? Як би там не було, ліцензійно/неліцензійно, ті китайські фави ніколи не будуть повноцінними МК2 гольфожетами. Мені вони не подобаюця, і я би з справжнього гольфа на таке не пересів, пофігу шо то нове, а мому 20 з гаком років. То якийсь вінегрет а не машина, панель з тройки чи коради, руль від пойнтера, оптика і бампера взагалі фтопку, і ше напевно нємєряно авторських косооких запчастин і елементів екстер*єру/інтер*єру.
    От оригінального гольфа МК2 ГТІ в кульку з якихось заводських запасів я б взяв- оце ДА!

10. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Не зовсім так. Я привів оригінальні індекси моделі для європейських Гольфів. Хоча G4 (1J0) випускається у Китаї.
    G2 та G3 випускалися лише у Європі та Мексиці.

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ну про те, що FAW це німецький завод - не повірю, доки не побачу доказів. Ну не зліться, просто мені зі всіх сил не хочеться розчаровуватися у такому класному бренді.

Чи всі згідні, з тим, що вказана джетта це та ж джетта 80-х тільки покращена?

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Попід@ращена вона а не покращена

• Подобається Подобається x 1
  13. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

YНі, вона не покращена, а перероблена. На більш сучасний вид.

14. SAVA

SAVA Active Member

VW Golf II 1.8 PN 2E 1989(був)

Це спражній плагіат:"Их место у подворотни, а не на первом ряду"....

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Тепер зрозуміло, чому не хочеш сприймати аргументи :)

16. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Якщо комусь цікаво:
    FAW - First Automobile Works - був заснований у 1953 році та зараз входить до "Великої п'ятірки" автовиробників Китаю.

FAW є частиною багатьох спільних підприємств:
    Sichuan FAW Toyota Motor виробляє Toyota Prius для китайського ринку.
    FAW-Volkswagen and Audi виробляє FAW-VW Jetta, Bora, Sagitar, Audi A4 та Audi A6L (довгобазну A6).
    Крім того FAW є частиною СП у Росії (в Алтаїському краї), де виробляється місцева версій Zhongxing Admiral.
    Tianjin Xiali виробляє Miles ZX40 - електричну версію Daihatsu Move, що стала першим китайським автомобілем, що продається у США.

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

може мене засліпило, але я їх не бачу
    Піпець сучасний. Космічний я б сказав.
    Ну то який він німецький завод?! Логічно, чому це г не можна вивозити з Китаю.

18. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Та, мабуть, краще вже ці Джетти, ніж Чері, Гілі та подібні.....

19. 514rabbit

514rabbit Active Member

VW GTi 2010 2.0T + Honda Shadow 750cc '84

8-0 :shock:

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

+1. Згоден!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)