Dan здоров! можу привести фільтр (фірма виробник TECNECO, італія) для твоєї ракети за 78 грн. + доставка до Львова +/- 10 грн.
Кажуть що краще брати виробника KNECHT або MANN. Дякую за пропозицію, але ще буду взнавати. Якщо що то дам знати
Все,зробив фільтр салону на Джетта 2 (встав як рідний,але такого рідного нема,коли є сітка ) бюджет:38гр.+ клей 5гр.,але з тоЇ каси виходить два фільтра.Обдув в салон не зменьшився (як дуло так і дує),але тепер без пороху.Такщо 20гр.і МК2 з фільтром.
там треба не клей, а герметик або виготовити прокладку під корпус фільтру (так як я зробив бо нова оригінальна коштує 80грн на Екзісті, до речі ця процедура описана в моїй галереї, якщо комусь цікаво) щоб вода під корпус не просочувалась і не попадала в салон.
Сама робота займає хв 15 + 20хв.х 2 (два рази проходив клеєм,бо резиновий) щоб клей просох,цей фільтр практично підходить,але потрібно трішки відрізати і знову приклеЇти контур.Цей клей тримає пісєц,бо я два рази переробляв.Там де був розріз фільтра на двоє приклеЇв смужку з картону.Вирізав смужку з поролона (від упаковки материнськоЇ плати компа) І докінчив по периметру що не хватало. Розмір мого фільтра 10 х 13.5 см.. Ці планочки постави щоб фільтр нечайно на наших дорогах не потрапив на вентилятор,а ще одне з верху фільтра поставив розпорку.
За старання + За ідею Ті всі пріколи з клеєм якось дуже колхозно. Плюси: 1 - Бюджет Недоліки 1 - Заміна фільтра незручна 2 - Площа пропускання в фільтра недостатня і повітропотік слабший (знаю бо колись таке ж ставив) Думаю поки що найкращий варіант - все з Чері чи сток занедорого
фільтр салону привіт я так розумію що цей фільтр салону підходить до джети 2 якщл так то кинь свої координати на мило tulin@i.ua