Мишко, я б на твоємиу місці так себе не спускав. Справа в тому що той червоний леон з номером 5551, по заводу мав 150 коняк, власник там тіпа начіпував 200, я в черлянах минулого року з ним ганявся двічі, рахунок був 1:1...
Абсолютно некоректна постановка питання. У мене повний сток. Авто ніяким боком не готується і не буде готуватися до перегонів, мені це не потрібно. Леон не облегшений (скоріше навпаки, важчий через обезшумку дверей), не накручений, не чіпований і тд і тп. Це машина виключно для цивільного пересування дорогами загального користування. В мене нема жодної потреби і мотивації когось взувати на драгу. Такий заїзд може мати сенс лише з одної причини - перевірити, наскільки далеко Міксоноф просунувся у тюнінгу свого Сірка. Натомість, ні перемога, ні програш Леона нічого нікому не докажуть про Леон. Бо повторюся, мені з Леоном нема сенсу щось доказувати. Це просто стоковий Леон який просто собі їде так, як має їхати. Якщо він приїде першим, то всі скажуть "ну ясно, в нього ж 150 кс", а якшо другим, то всі скажуть "так, Місько побудував класний драгстер". І, власне, якщо хтось хоче щось доказувати собі і іншим, то коректно і логічно було б звернутися із проханням, чи не міг би я з Леоном виступити в якості спаринг-партнера для перевірки, наскільки успішно Міксон модифікував свого Сірка. Замість цього мене пробують спровокувати дурацькими когутячими викликами на якийсь батл. Але, попри те, що для мене такий заїзд не має жодного сенсу, я бачу, що спільнота була б зацікавлена в такій атракції на одному із найближчих з"їздів. Тому саме заради інтересів спільноти, а не заради того, щоб комусь щось доводити, я готовий взяти в цьому участь. І це ніяким боком не батл. Батл - це між Олегом і Михайлом, чи іншими схожими проектами. Заїзд можна провести цієї п"ятниці (але тоді прощай футбол), чи на інших з"їздах. Так що, Міксоноф, викидай запаску і домкрат, накручуй що ти там крутиш під капотом, тренуйся стартувати. Для інтерсу я спробую і сам, але посадим за кермо і Ореста, оскільки, на відміну від мене, він має досвід участі в подібних стартах і його результат може дійсно бути об"єктивнішим. Шануймося
Тут справа в маркетингу. На скандал збігається більше людей ніж на простий спаринг. Для перевірки моїх досягнень в доводці двигуна достатньо замірити g-tech-ом проходження 402м і розгін до 100 км/год і прикріпити в підписі, але то не цікаво, та і мету зустрічей треба переводити в тематичне русло. В клубі мало проектів, більшість хто мав мав проекти відкололись в проект VDUB.com.ua.
то не лише нецікаво але і некоректно. У нас немає ідеальних умов для таких замірів, немає ідеальних машин і водіїв. Кожен заїзд буде іншим. І часто він залежить від психології, часто люди їдуть гірше проти машин, яких бояться, це факт. А можна звідси детальніше, чого в нас немає а є там? Просто цікаво, бо все, що я там знаю це джетта на абф, Володимира, який є і там і тут до того ж. P.S. Ігор, я не рухав теми, сподіваючись що ти перенесеш чергові гонкі в нову з місця яке тобі буде найбільше до вподоби. Дякую.
підтримую Саса, кличемо Стіга і все буде об'єктивно. + передачу про нас знімуть знову прокоментують гальма вітчизняних авто, наведуть аналогію із сиром. е.. вибачте, навіяло
Блін, та ми ж не шатл на орбіту запускаємо. Погризли сємок, сіли на 5 хв за кермо, проїхались і далі собі спілкуємось. Журналістів і фан-клуб запрошувати не будемо, по сімейному погазуємо і юж.
А чо раптом такий смуток в очах і зневіра в собі? По-сімейному... А в нас у родині свої репортери знайдуться , так що спокуха, як каже КІТ
ну то давайте визначимося з"їзд чи футбол? Бо я, чесно кажучи, хотів би повтикати на гру нашої збірної. Але якщо народ просить, то можна цієї п"ятниці. Хоча, я б ще потягнув інтригу