+1 І емоції краще підігріються, а пиво охолодиться MARTINI, Ти не переживай - зможеш відігратися своїм іспанцем... колись )))
Ну от, знову. Цікаво, за що це я маю переживати? Поясни мені, будь-ласка. Та я навпаки ще й зайвий раз порадію за те, що в нас в клубі є учасники, які будують такі проекти (якшо Міськів сірко приїде швидше)
Урра! Зачіпило! Значить баттлу бути! Kinder отримає свої чіпси, Mixonoff призначене для нього пиво, а нарід - видовище! Робимо ставки, панове аристократи, шляхта та інші нетрудові касти!
Себе ти не рахуєш? Олега також? Є кілька людей, які не дуже проявляють форумну активність, але їхні машини так само заслуговують на увагу, той же Тарас Рок-н-Рол... Ну а Володя, як і кожен, активніший там, де йому більше подобається, сюди ніхто нікого не тягне силоміць.
+1 І я не вірю! А що таке фест? Чи можна відкрити спеціальну тему, або реанімувати, якщо така є, і пояснити особливо обізнаним - з чим його їдять, той фест? ПЛЗ!
Сорі, я не в'їхав. Ти дав лінк на довгі описи 7 машин. Я так і не зрозумів, хто з них іде так, як не їдуть наші машини, чи що є в цих машинах і немає у нас в клубі. Без зла, просто там сумарно коло 50 сторінок тексту, мені складно виділити стільки часу, думаю, буде простіше для всіх, якщо ти таки відкриєш таємницю тут у кількох словах принаймні.
Володя цілком і повністю у VDUB CREW,а на ваші з'їзди приїзджаю здебільшого повідатись з Олегом і Михайлом(більше нікого толком і не знаю). Від першого весняного завжди отримую шалене задоволення і завжди виступаю ініціатором приїзду нашої бандєйки на цей з'їзд.
Справа не в тому як машини їздять, а як їх приводять у вигляд і стан коли вони виглядають стильно, в них витриманий стиль та є харизма. В тому лінку автомобілі, котрі коли їдуть колоною, то всі знають що то їде тусовка класних авто , а не клієнти рихтовщиків та сум автослюсарів. В нас класні люди і гарне спілкування, ще просто хочеться класних машин.
Всі не можуть собі позволити мати по дві машини і витрачати багато грошей на мрію (я про класно відреставровану стару машину). Кожен це робить в залежності від можливості, і для кожного його машина найкраща (звісно хто любить свою машину), і не потрібно казати, що люди є, а машин класних не має, то не правда, просто не всім вистачає часу і фінансів довести її вигляд і стан до позначки супер. А хороших і рідкісних машин в нас в клубі хватає.