Fly vs topol. Помста 2.

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем Topol, 26 кві 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Fly vs topol. Помста 2.

Справа не у змісті.

Особисто я цілком розумію, що коли машина вже майже продана, то на очах наступного власника їхати нею на драг то якось не гарно. Я й сам, коли купував гольфа і власник напівжартома-напівностальгічно сказав, що ще би разок на гонки ним з"їздити, то я висловився категорично проти.

Тут справа у формі, в якій висловлюється шановний пан президент. Ось що викликає осуд у мене і у інших. Майже як Кучма на записах майора Мельниченка :) Ганьба-а-а-а

2. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

То мені нагадує анегдод
    Вкрав Місько курку і посадили його від 3 до 5 ти
    Ну йому значть бувалі пацани і кажуть зайдеш в камеру і зразу
    дай знати шо ти реальний пацан, а вони гівно. І то прям з порога тре зробити.
    Заходить і каже: "прєвєт Казли !!!"
    ну шановне тюремне товариство не стало того терпіти і від_издили його.
    Потім стало їм соромно і кажуть: "Ну шоби ти знав на майбутнє шо казьол це ну дуууже образливе слово"
    Місько підняв голову з параші і каже: "Ну так би й сказали а то накинулись як пітухі"

ІМХО сказав він то шоби Тополя позлити по дружньому. Ну шоби не зазнавався :)

3. Fly

Fly Active Member

Мартіні я Тополю тоді казав шо він буде смоктати а він не вірив і тішився тим шо його гольф на 800 кг лекший:) І інкого не слухав, то хто йому лікар?:)

В 1,8Т я безумовно програю:) Я ж не спорю:) НА відміну від тополя в мене в голові мозги а не адреналін:)

4. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Мир! Лиш ти Флайісько, все надто гладко говориш! :grin:
    Я тебе тоді просив просто попробувати поганятися - а ти мене, зеленого, розвів на баблішко, Пасцатний Пацюче! :-D

А за унітаз атвєтіш! Позичу в Шльоми Хижого Пафосного Гольфа - і знову сдєлаю тебе на слаломі як і минулого разу! :-D :-D

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

А може вам просто влаштувати перегони "анлімітед"?
    І докажете хто чого вартий

6. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

А це як? :grin:

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

а це коли не враховують характеристики авто.
    Чим став на старті тим і поїхав.
    Вот Флай позичить Порш і стане з тобою на перегон.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Панове, слідкуйте за лексикою. Це не робить честі ні вам ні вашим клубам ні нашим форумам.

• Подобається Подобається x 1
  9. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

гольф 2 (1,3) фореве!!!!
    :-D :-D :-D

10. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

:grin: :grin: :grin:

11. LOM

LOM Початківець

Volkswagen Polo Classic 1997 1.6S

Я тобі зробив переклад:

Сирокко - пекучий, південний або південно - східний вітер у Південній Європі, що дме з пустель Північної Африки й Аравійського півострова

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

З таким перекладом слова Scirocco (Сирокко) можна багато ворогів набути.... Надалі раджу писати Скірокко.

рррр!

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Мені чомусь до вподоби казати Скірокко, але насправді (див. англомовні відеоролики) вимовляється як Сшірокко, причому "с" глухо шипелява, а "р" вимовляється як англ проковтнена "r"
    що зара буде!......

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Та нічо зараз не буде, ти просто дивився американські ролики і вони вимовляють просто - Шіроко. Французи говорять Сіроко (наголос на ост. "о"). Англійці більші молодці, вони кажуть правильно. Але в мові оригіналу (півн. африка) це Скірокко. Назва гарячого вітру що дує з Африки на Європу і приносить спеку. Останнім часом Скірокком називають тільки вітер з Сахари, чи інших пустель, але насправді це просто гарячі повітряні течії, що часто формують європейський клімат. До речі, росіяни, які кажуть Сироко перехопили помилку від французів. Причому настільки закореніло, що реклама нової Нокії (Scirocco Edition) вони пишуть як Sirocco Edition. Ця помилка повторюється по всій Україні. Особливо вона виділяється на 9-поверховій рекламній площині на Львівській площі у Києві - щоранку аж зло бере... Богу дякувати, хоч на центральному англомовному сайті Нокії написано без помилок.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)