Відповідь: Fly vs Topol Флай, ти мене дістав!!! Я приїду сьогодні на 7 і порву тебе на свому напівдохлому інжекторі!!!!!!:twisted: Крути CO!!!!:-D
Відповідь: Fly vs Topol Topol ВСЬО! Чекаю! На 19,00!!! Даю тобі фору 10 метрів Візьми з собою 20 баксів
Відповідь: Fly vs Topol Я за тоталізатор. Хватіт хвалитися, на годинку на другу, тут вже така перепетія, що я кину все і мушу то бачити, то буде палена ґума з форою в 10 метрів на *76 му бензині чи ні? :-?
Відповідь: Fly vs Topol Kinder жартуєш? Я ше планую пасат продати Я його як 76-ою заправлю то вже можна і не продавати В мене 98-ма ладно хай буде фора 15 метрів
Відповідь: Fly vs Topol цю наївная, я на 92-му катаюся, нормально, ну подумаєш * 76ий. жартую Ну 15 метрів так 15. Тебе за язика ніхто не тягнув. :shock: А може взагалі не ганяти перед продажем? особисто я би цього не робив.
Відповідь: Fly vs Topol Kinder а шо рішає одна гонка? Та і продажа на весну перенеслась Та і мотор живий
Відповідь: Fly vs Topol Знаєш про що я думаю, може і мого пассата перед продажем хтось крутанув а потім за тиждень в мене масло погребло, хтось може бути/не бути на моєму місці.:-(
Відповідь: Fly vs Topol Kinder боюсь в тебе просто спідометр скручений... або за машиною так дивились.... В мене все гуд
Відповідь: Fly vs Topol Fly, я тебе "зроблю" сьогодні!!! 8) Ти сидітимеш на недокрашеному капоті і плакатимеш, плакатимеш гіркими сльозами і потім залиєш їх в радіатор замість свого тосолу!!!!:shock: Після поразки діти одцураються од тебе а жінка залишить!!!:shock: На роботі тебе звільнять - бо кому потрібен невдаха!!!??? Пасат ти викинеш на шрот і тілько щітки і КОНІ віддаш мені!!!! І, купивши старенького 412 Москвича таксуватимеш десь у гірському далекому селі до глибокої старості!!!!!!!!!:twisted:
Відповідь: Fly vs Topol Topol не питання але візьми на всякий випадок 20 баксів) Якшо раптом шось станеться і ти програєш
Відповідь: Fly vs Topol Ну, знаєш, Флай! Це все одно що казати - "раптом щось станеться і завтра не зійде сонце". Або "всі ріки потечуть вверх".:roll: Як дитя мале, чесне слово....
Відповідь: Fly vs Topol Ні котику, спідометр не скручений був, 200 000 км проїхала, але хтось дав просратися мотору + сальники пропускали вже. Але то таке. а на рахунок того що за машиною не дивилися то погоджуюся, але все було добре коли купляв, кинули як лаха.