Відповідь: Fly vs Topol Фоток нажаль нема. Але подивитись було на шо Взагалі то був день не Топола. Спершу він програв 20 баксів, а потім я проїхався по трасі на його гольфі із затягнутим ручником. Коли почала горіти гарна червона фарба на барабанах, було справжнє піротехнічне шоу Ну не звик я користуватися ручником! Нема його в мене!
Відповідь: Fly vs Topol спершу він лупнувся в покришку від грузовика, яка валялася на трасі (хоча її НЕ замітити не реально було)!
Відповідь: Fly vs Topol Та, чо, гарно потюнив барабани - рівненька така чорна полосочка вийшла. Тільки щаслива випадковість і попутний вітер дозволили виграти Флаю.:roll:
Відповідь: Fly vs Topol Жага збити Флая, який стояв перед своїм пасатом була більша за здоровий глузд - того я її і не помітив.
Відповідь: Fly vs Topol scirocco А як ти думаєш? В Тополя була фора 15 метрів.... я його догнав десь до 100 метрів після старту.... Topol на рахунок попутнього вітру - можем спробувати ше раз, навіть фори дам 25 метрів
Відповідь: Fly vs Topol Настирливий ти хлопець, Флай. Ну нічого, наступний раз я таки доверну тебе бампером, не поможе тобі покришка...
Відповідь: Fly vs Topol Як на мене, буде доречніше поколупатися під капотом, ніж думати про покришки, бампер а тим більше Флая P.S. Якщо маєш коло двох зелених тон, приїзджай до Києва, тут тобі поставлять веселіший мотор, вставиш флая з запасом. Навіть якщо він буде стартувати на 25 метрів попереду
Відповідь: Fly vs Topol scirocco - ціхо-ціхо! Пасцат не для драгу Особливо якшо врахувати його вагу в 1,8 тони
Відповідь: Fly vs Topol Topol шось я ніяк не можу зрозуміти на шо ти розраховував чи в тебе баксів багато може ще зі мною поганяєш
Відповідь: Fly vs Topol Та розумієш, попросив Флая яко старого друга - мовляв, поїхали поїздимо, потренуємся. А цей жадюга одразу захтів 20 доларів і виклик публічний кинув - як людина честі я мусів то зробити.:-D А з тобою ми тоже поїздимо - ось скористаюся пропозицією Scirocco, потюню мотор і тоді.;-)