Відповідь: Fly vs Topol Плюгавий псе!:grin: Ти хочеш заперечити, що відмовився поїздити без грошей? :evil:
Відповідь: Fly vs Topol Мир, брате, Флай, мир. Ти ж бо не знаєш, як я тут твого пасата захищав в новинах корпоративних - обороняв від всяких невігласів твою красаву...
Відповідь: Fly vs Topol Та щож у Вас там таке твориться? Бачу я багато пропустив... Ребята, давайте жыть дружно!!!!!
Відповідь: Fly vs Topol О! а давайте на другий раз гонки на бойових пасцатах влаштуєм? Скидаємся по 50 грн і переможець забирає касу
Відповідь: Fly vs Topol Мій пасат для того, щоб картоплю возити а не ганяти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Fly vs Topol нєнє старий, Пасат передньопривідний, а картопля зізаду, от в Жигулу таке проходило!
Відповідь: Fly vs Topol Ой блін сцю по ногах кипятком, я всі 4 сторінки осіліл, немогу:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Topol ти на що розраховував??? 1.3 гольф дохлий і мертвий, 08 Ваз з мотором 1.3 ліпше їде....аз пасатом 2.0 ти чо.......... Поїдь ше з Тревелом в нього мотор менший:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: в нього 1.8 і 1корпус вигравав!!! у Флая:mrgreen: :mrgreen: , Ой торчу!!
Відповідь: Fly vs Topol Послухай сюди, друзяко на франсуватій машині. :twisted: Головне шоб за рульом був майстер, такий як я. А ти кобилами чванишся і 8 вазом страшиш. Ги.:-D