И снова привет! Уважаемые друзья. Спешим напомнить Вам, что до начала самого грандиозного ивента Volkswagen в Украине осталось менее недели! Не пропустите это масштабнейшее мероприятие! Берите друзей, знакомых и добро пожаловать. Вход, въезд, впрыг, влет, вполз и.т.д. абсолютно безвозмездный, а значит БЕСПЛАТНЫЙ!!! Ждем Вас! Напомним кратко + инфа для ленивых )) : Все подробности на официальном сайте http://vwfest.org.ua/ КАРТЫ ПРОЕЗДА ПО КИЕВУ ПРОГРАММА МЕРОПРИЯТИЯ ПРОЖИВАНИЕ АВТОПРОБЕГ СОРЕВНОВАНИЕ ПО СЛАЛОМУ, ДРАГРЕЙСИНГ, ТАЙМ АТТАК СОРЕВНОВАНИЕ ПО ТЮНИНГУ РЕГИСТРАЦИЯ НА ВСЕ И ВСЯ ПО ССЫЛКЕ КАРТА МЕСТНОСТИ ВИДЕО ФОТО Все вопросы Вы можете задать на форуме в РАЗДЕЛЕ С уважением Организатор VW FEST UA 2011 - Фольксваген Гольф Клуб Украина.
Вопрос с восклецательным знаком это скорее утверждение Готель Чайка. Я так зрозумів він там зразу і знаходиться біля спорткомплексу. Найдежевший 2-місний номер 250р.
Все ще візьму 2-х бажаючих на борт з ціллю розділити тяготу довгої темної поїздки В ідеалі пригодився б Донєцкий - той не дасть заснути ))))
просьба т ем кто будет ехать на фест с 2 свободными местами привезти в киев мою жену с ребенком тел для связи 063 2377273 саша спасибо
Звертаюсь до Вовачка і justfun В якій годині стартуєм? Пропоную варіанти 21-00, 23-00, 03-00 Точка збору - Пропоную заправку WOG що зразу за галицьким перехрестям (виїзда зі Лвова під міст і через 50м зліва)
я там жив 15 квітня. коли їздив на трек дні. умови нормальні. ціна 250 грн. в номері ніфіга нема крім 2 ліжок і двох тумбочок і телевізора. а також санвузол. душ шоправда оригінальний )) готель відразу біля треку. з вікна видно пряму старт фініш де проводиться драг. парковка біля готелю платна - 10 грн.
я беру прапор! з вами) можемо ше на зїзд гольфклубу в києві на 8 годину на караван їхати шоб познайомитись з київськими) або зразу на чайку... думаю ми за 7 годин встигнемо доїхати.
я там жив 15 квітня. коли їздив на трек дні. умови нормальні. ціна 250 грн. в номері ніфіга нема крім 2 ліжок і двох тумбочок і телевізора. а також санвузол. душ шоправда оригінальний )) Я собі забронював чотирохмісний люкс з кондюком за 450 гривень