в суботу всі їдем на пробіг в 9:45 на площі героїв великої вітчизняної війни! приїзджайте туда! якшо шо 050 370 3о 44, Данило
Сводная о Фестивале Все подробности на официальном сайте http://vwfest.org.ua/ КАРТЫ ПРОЕЗДА ПО КИЕВУ ПРОГРАММА МЕРОПРИЯТИЯ ПРОЖИВАНИЕ АВТОПРОБЕГ СОРЕВНОВАНИЕ ПО СЛАЛОМУ, ДРАГРЕЙСИНГ, ТАЙМ АТТАК СОРЕВНОВАНИЕ ПО ТЮНИНГУ РЕГИСТРАЦИЯ НА ВСЕ И ВСЯ ПО ССЫЛКЕ КАРТА МЕСТНОСТИ ВИДЕО ФОТО РЕГЛАМНТ ЛИСТОВКА СХЕМА РАЗМЕЩЕНИЯ СЛАЛОМНАЯ ФИГУРА БЕСПЛАТНЫЙ ТРАНСПОРТ Все вопросы Вы можете задать на форуме в РАЗДЕЛЕ С уважением Организатор VW FEST UA 2011 - Фольксваген Гольф Клуб Украина
ух ти, то така некисла компанія назбиралась... шкода, що не всі вирушають одночасно зі львова .... зато в суботу всі зустрінемось )
ВСІМ ВАМ ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ ЗЕЛЕНОГО СВІТЛА І ЩОБ НЕ ПОПАДАЛИСЬ ДЯДІНЬКІ З ПОЛОСАТИ ПАЛОЧКАМИ P.S я б тоже баїхав но стойки зовсім не тримають.жаль
КАМАТОЗИ УкраЇни з ВАМИ,я би також махнув, але ребра поламали на футболі.Каматоз в каматозному состояніЇ
Було файно! Всім вдячний за компанію!!! Декілька фото від мене: Решта буде якось потім! )))) Ну і кожному окремо скину його авто! )
На одному з форумів мєлькнула фраза - "Львов - хранитель Дабов"... Це я вважаю звучить гордо. За це окрема подяка НОСу і ОлегуМ