ІМХО, зі Львова були самі зачьотні авто! )) Чесно кажучи крім наших авто, білого Жучка, Т1, стареньких Порше та дівчат мені особо не хотілось більше нічого сфотографувати! ))
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Камера і ласти рулят! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us КУДА ПРОПАВ ЖУК???? Uploaded with ImageShack.us KAMEI+RONAL Turbo! Uploaded with ImageShack.us Ну шо вона там побачила? Uploaded with ImageShack.us Скромно, VR6 Uploaded with ImageShack.us А тут стоковий KR фотографується Uploaded with ImageShack.us Нема слів Uploaded with ImageShack.us Просто на дорозі зустрілись Uploaded with ImageShack.us Хто куда а я на пляж Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Наш прапороносець Uploaded with ImageShack.us Зустріли По дорозі додому Uploaded with ImageShack.us
По-перше ти сам не прибідняйся,а по-друге я думаю що кожна з Львівських машин,котрі їхали на ФЕСТ, варта уваги по-своєму.Але повторюсь КОЖНА)))
Просто мурашки по шкірі... Тепер я знаю чого хочу в житті. Доробити машину і поїхати на такий фест. Тільки заради цього вже варто жити!
Був і корки були цікаві, ще пару Порше і Транспортерів! ))) Є фото, але будуть чуть пізніше! Тут головне слово "особо"! Була Кора з ламбо-дверима... мене не вразило, навіть навпаки! ) Це все просто ІМХО, нікому не в обіду! А взагалі всім учасника - ріспект що приїхали!
Borman, ну ти могуч!!!! Моща! як завжді готуй зачьотку Що ви з Солярісом зробили? Мэн, вєрнісь!!!! Машики дійсно всі варті уваги. Одного не рузумію, передивився кучу фото, відео на різних сайтах... - VOLODYMYR, де твоє авто?, крім відео Bormana, лише на одній фото - в колоні вид сзаді...., чи я осліп????? А ну давай викладуй!!! NOS - в тихому омуті чортенята водяться, глянцеве перевтілення! +++++
Представители из Львова были на высоте Приятно было смотреть на ваши машины. В Киеве очень мало хороших троек, но с вашими, думаю, могу поконкурировать
FAST, інша справа!!! А то я вже подумав, що хлопці десь на ліво поїхали.... До речі, Юра, дякую за нічний дзвінок - не зрозумів тільки чи ти мене на Фесті шукав чи хотів з ДН привітати :D