Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі http://copypast.ru/trup/calc.php може комусь буде цікаво скіки його тіло вартує
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Поздравляем, Ваш труп стоит 74412 руб. ти більше коштуєш за мене
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Філософськи, по закінченню інституту стажувалася 1рік у Краснодарському краї- клондайк салатів, я за освітою педагог і це було не смішно, спочатку я не могла ніяк второпити для чого наши учні оголені бігають по конопляних полях (за що нас потім песочили на пед.радах) Згодом пояснили. Ну а зараз в штаті де я прописана це взагалі легалізовано- тобто можно вирощувати для власних потреб 8кущів на людину. Єдині вимоги не торгувати і не вживати за кермом.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі а все ж такі цікаво, чого молоді парубки бігали оголоні? Прошу не сміятися з мене, просто я ніколи по "салатних" полях не бігав оголоним.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Конопля, як будь-яке растєніє, цвіте відповідно на квітах є пилок, який збирають бігаючи поміж конопель.Він прилипає його до тіла, а потім його скручують в кульки і вживають!!!!!!!!!
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі клієнт созрєл вже давно, але по мірі дорослішання закинув ту справу!
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Це гашишшшшш То Пегас: прожити можна і без швидкісного драйву, алкоголю, стрибків з парашутом, дискотек, сексу, поїздок на море/в гори, і т.д. і т.п. А от толку з такого прожиття (існування)? Хтось сам вирішує, як він хоче жити, за когось це вирішують стереотипи або думка оточуючих, або його нерішучість і страх до невідомого. Важливо мати здоровий глузд і силу волі, шоб всього було в міру і не зациклюватись на чомусь одному.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Людина по своїй суті не може витримувати міру у житті, вона завжди "запливає за буйки" або в одну або в іншу сторону, думка, що все може бути в міру без перебільшень і в тому всьому присутня сила волі - ХИБНА
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Поздравляем, Ваш труп стоит 103428</STRONG> руб.:shock: :shock: :shock: Чий більше?
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі :mrgreen: була максимально честною, тобто написала, що часами вживаю ;-) Це, напевно, бо довжина волося
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі а чи впливають "салати" на генетику і народжуваність дітей?
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі прям таки і труп- констатуємо живе тіло - 122616руб моє гарненьке і свіженьке але адресу не дають де мона продати! реально комер.договір у Львівському держ.мед.уніве-ті 250баксопупів виплачують. Пегасе, а за якими обставинами ти знайшов(а моне навіть спеціально шукав:roll цю інфочку??
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі НІ ! ! ! Доведено наукою !!! в якомусь зі штатів америки професорам дозволили курити маріхуану щоб знімати стрес оскільки вони довели шо вона не є шкідливою!!!