Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Тільки чомусь від неї виникає залежність! От яблуко, наприклад дійсно не шкідливе, і тому залежності не викликає, ти хочеш сказати, що рівноцінним є з'їдання яблука і куріння тої трави?
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі А хто тобі сказав, шо від канабісу виникає залежність? Це легкий наркотичний засіб органічного походження, який виводиться з організму повністю природнім шляхом і не викликає залежності-саме тому і є дозволеним в багатьох країнах. А трава, яку курять в нас-це навіть не повноцінний канабіс, а лише його "легкий" дикий варіант, який має набагато менший вміст смол.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі І що ти хочеш сказати, що її вживання це корисна і хороша річ? Моя однозначна думка - НЕ ФІГ БАВИТИСЬ С ТИМ, ЩО НЕВІДОМО КУДИ ТЕБЕ ЗАВЕДЕ!!!:evil:
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі нічого поганого нема однозначно! все життя це штука яка може куда завгодно завести головне до всього ставитися с умом!!!
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі ОК! З цим абсолютно згодна. Кожний визначає сам собі планку для своїх житєвих експериментів. Були просто в мому житті знайомі, яких або вже просто нема на світі, або виходять/ сідають ... Все починалось з "нешкідливої" трави. Ці люди перетворились в НІЩО. ТОМУ Я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ! Кожен думає, що зможе зупинитись, але ніхто , навіть сам за себе цього гарантувати на 100% не може.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Так згоден в мене також були такі знайомі але також є люди які нормально себе чухають стоматологи юристи представники закону і так далі ............... багато з них вже мають багато років мають сімї і чудово живуть - все залежить від людини ! ! !
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Нічого ніякою наукою не доведено, і в Амеріці також.:!: 7штатів легалізували (Каліфорнія, Гаваї ,) вирощування коноплі для власного споживання. Але обумовлено лікарями та полісменами, що ніхто відповідальності за наслідки не несе, наукою не доведено. Можна дискутувати питання використання маріхуани а також кокаіну ще з часів Др.Фрейда але тільки дискутувати, наукою так нічого і не доведено, всі висновки дуже суперечні та протележні. Отож, кожному своє. У світовому бомонді мало лишилося алкоголіків, але курців та нюхальників- 90відсоткив, дивно спостерігати у кімнатах відпочинку 5зіркових резортів спец.нюхательні пристрої:? ..А ще в мене на вулиці (центр міста Львів!!) відкрили кальян-паб, запахи зовсім не кальянові:roll: . Цілі ночи напроліт аншлаг, і машини круті таки приїздять!:|
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Звичайно кожен вибирає для себе сам, як йому жити, але ця "чухня" вже стала звичною річчю в нашому житті, і це найстрашніше!!!!!!!!!!!!!!! мені вже страшно що буде з моїми дітьми, навіть якщо в мене їх ще немає.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі ти просто вибираєш окремі слова і обмиваєш їм кістки, а суті розуміти не хочеш чомусь :roll:
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Суть тої тяги я знаю і вона мені подобається (а полягає у тому шо це є спосіб розслабитися побалтати зі знайомими то тіпа замість пива) - може ти хочеш мені якусь іншу суть розказати?
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Доречі Мілка в нас також чомусь стало нормальною річчю коли жінка палить цигарки...то так... про думки про майбутніх дітей... так шо там говорити про нюхісів коли навіть на такому елементарному рівні такі страшні речі робляться.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Я не хочу тобі нічого про це розказувати, то ти поясни, чому та "Тяга" (як ти то називаєш), а не те ж саме пиво, воно ж смачніше, приємніше, під рибку взагалі казка, а холодненьке - це пік блаженства, нашо та противна трава і її дим, тим більше що за пивом дійсно можна поговорити десь в барі, або надворі, а з тою травою треба ховатися (на скільки я знаю). А ти спробуй пиво, горілочку, коньячок, може сподобається
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Я також палю цигарки, але тільки під настрій, наприклад на роботі я не маю на це часу, але ти трохи перебільшив, це не на стільки страшно, як трава.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі От саме у цьому весь цинізм ситуації. Трава погано бо ти її не курила пиво і цигарки хорошо бо ти його любиш не думаю шо трава має більш шкідливу дію для організму ніж звичайні цигарки. На мою думку пиво, цигарки, трава, горілка то один хрін просто справа смаку...
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі ненавиджу алкоголь тим більше пиво мні так само приємний той дим як комусь пиво, покурити можна і в машині в дома ! ! !
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Я думаю і ти не святий, і різниця між тим всім, повір мені, є. Хто сказав, що трава погана, кайф звичайно в тому є, але я стараюся зі всіх зол вибирати найменше.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Канечно не святий і не претендую на те ти себе переконала шо то найменше зло ? як сказала би Олександра та Кіндер то все ганебні стереотипи )